mervemurat16 Ecemsiayrn 36+0 ız 2 hafta sonra bal kızıma kavuşucam inşallah hergün dahada heyecanımız artıyor🥹
_Bihterziyagil Ecemsiayrn 36+6 yız Karın ağrısı Bel ağrısı Akıntı olucak hissi Mide yanması Rahat uyuyamama Bacak uyuşması valla ne istersen var bende 😂😂😂
Muezzarabiaertyudf Ecemsiayrn kasıklarımda baskı hissediyorum mide yanmam yok galiba bizim doğum çok yakın
Cananarda Ecemsiayrn bende 36 dayım 2 hafta sonra doğum olacak önümüzdeki hafta gün verecek doktorum. 2. Gebeliğim ama heyecan korku endişe hepsi var bende sezeryan olacak.
Nesslis Yarın 36 haftalık olucaz 😍 sabırsız kızım doğum pozisyonunda agrılarla erken gelmek istiyor 💖 bu haftada bebek kilosu kaç olur
Ecemsiayrn Nesslis zamanında ve sağlıkla gelsin inşallah ben haftaya gideceğim 34haftalık ilken gitmiştim 2500dü sizin ki kaç?
Ecemsiayrn _Bihterziyagil yazdıklarının hepsini birebir yaşıyorum 😵yazdıklarına ek olarak sık idrara çıkma ekleyebilirim uykular haram oldu vala 😬😂
17102017 Ecemsiayrn aminnn. Okadar yoruldum ki🥹artık kucağımda sevmek istiyorum. Bu hallerinde ozlicegimi biliyorum onada üzülüyorum😅