Nghnkr miranatlas Doğum ücretini henüz sormadım daha cok yeni benim hamileliğim. İlk gebeliğim talihsiz bir şekilde geçen sene sonlandırılmıştı bu zamanlarda. O zaman doğum ücretine 9 bin ödemiştik. Muayne ücreti hakkında da bilgim yok ama sorabilirim gittiğimde.
Nghnkr Nghnkr miranatlas Özel sağlık sigortası kapsamında muayene oluyorum. O sebeple 15 lira ödüyorum sadece.
K11- miranatlas ben gittiğimde bir hanımefendi kadın doğumda bir doktorun ücretini sormuştu muayene 1950 dediler hepsi değişiyor mu bilmiyorum
selimervea sdailhn telefonla arayıp sordum fiyat alamadım yakın zamanda giden biri fiyat öğrenebilir mi normal doğum ne kadarmışş
1momy Nghnkr bende balat hastanesinde mehmet beye gidiyorum türkiye hastanesinde doğum ücreti nedir acaba orada doğum yapmak istiyorum çünkü
Bebek-annesi Yılbaşından sonra fiyat aldığımda 27 buçuk normal 29 da sezaryendi epidural olursa ikisine de 6 bin ekleyin denildi herhalde bir daha zam gelmemiştir 37.haftam bitmek üzere benim de aslı hanıma gidiyorum
perosy K11- ben Mehmet beye takipliyim 35.haftamdayım çok memnunum onun harici ise tülay hanımı öneririm ikisi de harika insanlar 🌸
ecem9 perosy merhaba🌸 doğumu Mehmet beyde mi yaptınız? Normal doğum mu oldu sezaryen mi? Doktordan hastane çalışanlarından hastane odasından memnun kaldınız mı?