alim_asaf Silaybooo123 bende öyle söyledim ama doktor şuan o çıkıntıya pipi diyemem dedi 14. Haftada çıkıntı büyürse erkek derim dedi
Silaybooo123 alim_asaf ben hiç bir kız da öyle çıkıntı görmedim ebelik bölümü mezunuyum ama bu ben erkeğim diyor yani
alim_asaf Silaybooo123 hayırlısı olsun inşallah bilmiyorum ki doktor öyle söyledi çıktısı çok küçük arkadan bacak arası boş gibi felan gibi de şeyler söyledi kıza da benziyor dedi . Kesin öğrenince yazıcam inşallah ❤️❤️
alim_asaf Silaybooo123 amin inşallah öğrensem ona göre hazırlık yapıcam ama çıkıntı kafamı karıştırdı bakalım
Yenianneforum Canım bence erkek rabbim gönlüne göre istediğin cinsiyeti sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏 13 haftalık tahmin alabilir miyim tecrübeli hanımlar
alim_asaf Asiyam__010 o çıkıntı ya erkek diyemem çok küçük dedi çıkıntısı, kızlarda da olabilirmiş o kadar çıkıntı şuan net değil diye bir şey demedi
Minezra alim_asaf önce sağlıklısı sonra gönlünüzdeki neyse o olsun inşallah banada sağlıkla nasip olur iki kızım var suan 7 haftalığım 🥹