Myrtle Merv18 cuma gunu oldum . Ates titreme kol agrisi iki gun mahvoldum. Bugun bile kolum agriyor. İkinci dozun gerekliligi hakkinda doktorumla konusacagim doktor ne derse o sonucta 🤔
Aysegul1805 Merv18 geçen hafta oldum hiç etkilemedi nerdeyse sadece biraz aşının vurulduğu yerde sertlik yaptı o da bir güne geçiyor zaten ihmal etmeyin aşınızı
Tugcedora Ben ilk gebeliğimde oldum şuan 2. Ye hamileyim ama çok kararsızım onun yerine başka bir aşı öneriyorlar şuan adını unuttum onu mu olsam bilmiyorum
cihandurumerve Tugcedora ilk gebeliğinizle şuan ki arasında kaç yıl var? Bende geçen yıl bu zamanlar aşı oldum, bu yıl tekrar gebeyim. Geçen hafta yaptırmam gerekiyordu ama gitmedim kararsızım ne yapılmalı bilmiyorum. Bahsettiğiniz diğer aşı hangisi acaba
Tugcedora cihandurumerve 4.5 yıl oldu sizinki yeni aslında 3 yıl koruyor diye biliyorum ben şuan adını unuttum ama içinde tetanozda vardı boğmaca ve bir hastalık daha 3 ünün karışımı olan bir aşı
Senayan Merv18 birinci dozu oldum karşı olan birisi değilim fakat aşı olduktan sonra tansiyonum çıktı sıtma titreme derken hastanelik oldum o yüzden doktorum 2. Dozu önermedi olmadım
ardaada Merv18 ben hamile kalmadan önce 6 ay önce köpek ısırdığından tek doz olmuştum o nedenle hamileliğimde doktorum yaptırmadı
Elifecemom Merv18 ben 2 yıl önce ilk hamileliğimde 2 doz olmuştum bu hamileliğimde tek doz oldum, herkeste farklı reaksiyon gösteriyor galiba ben hiçbirinde yan etki yaşamadım etkilemedi beni
busduuk1914 Merv18 ikinci dozu olacağım bu hafta. İlk dozda hiç sorun yaşamadım. İlk gün dikkat ederseniz ağrı sızı olmuyor. Titreme vs durumu eğer ki hastaysanız (grip üşütme gibi) oluşuyor.
Barabar Merv18 boğmaca tetonoz difteri içeren üçlü aşıyı öneririm. Doktorunuza danışabilirsiniz boğmaca onemli
Meyranas Merv18 ilkinde oldum iki doz bundada olcam aynı şekil kimin nedediği önemli değil Doktor’un nedediği önemli bence tetanoz aşı önemli bişi sonuçta doğumhanede metaller değiyor vücuduna içine onlardan gelcek olan hastalığı mikrobu önlemek için yapılan bişi senin iyiliğin için