Halime_1995 Mertcanbusekarakaya yaaa ne güzellll☺️Bende ikizim benimde olur mu acaba diyodum🙈☺️kız olsaydı bizde kumsal düşünmüştük çok sevindim🤗🥰
Kyhnsnl58 15+0 iz bizde 😊 geçen hafta doktora gittik açmadı bacağını hareketlerini falan gördük hamdolsun 😍
ceco Halime_1995 15 desek olur mu 🙏🏻 Cinsiyetler belli karnı Çıkan var mı kızlar ? Benim çıplak iken belli yani hafif çıktı 🤔
1850 Sevdagkm93 33+5 bende ilk hamılelık. Aynen cok kılo almadım kendım. Ona ragmen agırlastım sabahlara kadar uyuyamıyorum dönüp duruyorum. Uykuya dalmak cok zor sert tekmelerden. Bıran once zaman gecsınde doguralım ınsallah saglıklı sıhhatlı
Sevdagkm93 1850 amin canim bende fazla almadim ama artik kemik agrilarim okadar fazlaki bazen cildircak noktasina geliyorum uyku yok keyif yok ama onu cok seviyorum onun icin her aciya katlanirim o benim ilk goz agrim tirtilim kalbim askim herbiseyim o
sdkln Aslikocaer Evett canım erkeğe benzetmişti daha önce bugün 14 haftalıkken yüzde yüz erkek dedi😍😍 Senin belli oldumu?
Aslikocaer sdkln yok ya 16.hafta kontrolumüz var o zaman öğrenicez inşallah ❤️ Ama 11 de bacak arasını dolu görüyorum demişti kızlarında klitoristi belirgin oluyormus oda olabilir net bişey demiyorum dedi o şekilde 😘