ceco Halime_1995 15 desek olur mu 🙏🏻 Cinsiyetler belli karnı Çıkan var mı kızlar ? Benim çıplak iken belli yani hafif çıktı 🤔
Aysenur01 Bende doktor kontrollerine bir heyecan bir panik korku nerdeyse bütün duyguları yaşayıp gidiyorum 11.haftayı bitiriyoruz böyle düşünüyorum aylar nasıl geçecek diye
FHKK Halime_1995 Eveeet 😍 Hemde nasıl hayırlısı olsun eli ayağı düzgün olsun da pek önemi yok canım 😋
sdkln Aslikocaer Evett canım erkeğe benzetmişti daha önce bugün 14 haftalıkken yüzde yüz erkek dedi😍😍 Senin belli oldumu?
Sevdagkm93 Allh hepinizin yardimcisi olsun tabi benimde ilk gebeligim 32 haftalik olduk kizlar biz Allhim eksikligini yasatmasin ama artij bir an önce zaman gecsinde dogsun diyorum dayanamiyorum çünkü iyice agirlastim cati agrilarim 26 haftalikken basladi uyku desen uyuyamiyorum😤😤😤
1850 Sevdagkm93 33+5 bende ilk hamılelık. Aynen cok kılo almadım kendım. Ona ragmen agırlastım sabahlara kadar uyuyamıyorum dönüp duruyorum. Uykuya dalmak cok zor sert tekmelerden. Bıran once zaman gecsınde doguralım ınsallah saglıklı sıhhatlı
Aysenur01 Sadece sağlıklı bir evlat istiyorum eski kadınlar gibi cinsiyeti doktor söylemese herhalde soramam