Damlacaa ezgi-esk akljmdan o geciyor icime sinen olmazda sling kullanicam bebege sonra oturmaya baslayinca ikiz arabalarina donerim sanirim 🥲🍀
elmaelmaelma Damlacaa ikiz bebek arabaları niye sadece puset görevi görüyor anlamadım? Onlar normal bebek arabası şeklinde oluyor asıl. Tam yatar bi model olursa içine yenidoğan minderi koyup bebeği öyle yatırırsınız. Büyük olan da normal oturma pozisyonunda olur.
elmaelmaelma Damlacaa siyah olan joie evalite duo tandem Renkli olan joie aire twin. İkisine de ebebekten baktım sizin konunuzu görünce. Şubelerde falan daha farklı marka modeller vardır, kolaylıkla bulursunuz merak etmeyin.
Babykalamar Damlacaa benimde kizim dogdugunda oglum 16 aylik olacak☺️ ama ikiz bebek arabalarinda puset yokki sadece bildigin oturmali yatmali bebek arabasi dediginizi tam anlayamadim? ozellikle onlu arkali bebek arabalari harika. isterseniz yanyanada var
Melosunannesii Benimde kızım 2 buçuk yaşında olucak bebek doğunca oğlum 1. Sınıfa basliycak her gün git al gel götür işleri olucak bende ikiz bebek arabası düşündüm ama bakalım
Kr6543 Valla benim de kardeşimle aramda 18 ay var tabi bundan 25 yıl öncesi maddi durumlar ve teknoloji bu kadar ileri değil annem de ne yapsın normal tek kişilik bebek arabasına bizi arkalı önlü sıkış tepiş oturtuyormuş başlığı görünce bu aklıma geldi😁😁