bdenerigokce Damlacaa bende öyle başka şehirdeyim, burda arkadaşlarımın da çoğu çocuklu veya yeni bebeği oldu benimle hemen hemen aynı🥰 bir tek eşim 🥰😂 Allah yokluklarını göstermesin, her yere geliyor mecbur 😂😂😂😂
Rbytkn Damlacaa yok bu attığım modelde puset öne yerleşiyor arkası yatış pozisyonu oluyor Pusetsiz olarak arkası tüm yatıyor beşik gibi onu yarım yatıyor Ama ben denemedim ne şekil olur çocuklarla bilmiyorum ama Bi şekilde idare ederiz diye düşündüm en güzeli bu hoşuma gitti Bu yurt dışından ama Türkiye den araştırmadım
seizetheday Rbytkn çıkmak istiyor sağa dola dönüyor böyle bir arabada da kardeşine bakmak için vs sürekli hareket etmek isteyecek güvenlik kemeri taksam da huzursuzluk çıkaracaktır Allah yardımcımız olsun ya ben cesaret edemem ikisiyle tek çıkmaya oğlum çok huysuz 🤦♀️
Rbytkn Damlacaa maalesef yurt dışından bakıyorum burdan alacağım icin Ama bir bakayım bende Türkiye den muhakkak vardır benzer modeller
seizetheday Rbytkn trendyoldan almıştım ben 4 baby bebek arabası o da tam yatıyor ve puset yerleştiriliyor sanırım benzerler
Damlacaa Rbytkn benzerini ariyorum ancak gerçekten fonksiyon sıkıntıları var ornegin puset koyuyorsun ama bu sefer bi tarafı yatmiyor e hadi yatti diger tarafa puset girmiyor. Ya da ikiz bebek arabasi evet tamam ama pusetle uyumlu degil. Bu gidisle bebegi kanguruya alacagim gibi duruyor 🤷🏻♀️
Rbytkn seizetheday ikinciye mi gebesiniz ? Allah kolaylık versin… Yok benim oğlum duruyor elhamdülillah Ama durmayan bebek için evet zor olur ama öyle bir bebişe de her araba zor olur gibi…
seizetheday Rbytkn zor gerçekten teşekkür ederim 36 haftalığım doğmak üzere işte hayırlısı bakalım 🙏🌸
Rbytkn Damlacaa yaa öylemi 🙄 Evet kanguru bende düşündüm ama sürekli kimildiyoruz en basitinden fransadan Siirt’e yolculuğumuz olacak sürekli taşımak beni yorar bir müddet sonra sanki..
Damlacaa Rbytkn siz kesin bakin derim sizin yolunuz benden uzunmus ben sadece hastaneye ya da parka giderim muhtemelen 😅 ama alirken bizleride aydinlatirsaniz cook sevinirjm cunkh ne alicam napicam sasirdim gerçekten
Rbytkn seizetheday ayy maşaAllah Oğlunuz kaç yaşında? Sağlıkla selametle kavuşun inşaAllah, kanguru sizin için iyi olur gibii tabi kimildamak isterseniz
Meryemzeynep02 Damlacaa merhaba e bebekte önlü arkalı şekilde ikiz bebek arabası var ben almıştım kızlarıma ön kısım yatarlı değil büyük kızım orda arkası yatarlı ordada ufak kızım yatıyodu şuan hala kullanıyoruz büyük kızım 3oldu ufağım birbuçuk bizim için çok kullanışlıydı şimdi 3.bebeğimiz yolda bakalım 😂
Rbytkn seizetheday etrafta hep aynı aralıkla çocuklar duyuyorum bende aynısıyim oglum 16 aylık doguma az kaldı 🙈 Rabbım cümlemize sağlıklı doğumlar nasip etsinnn 🤲🏻🌸
Rbytkn Damlacaa biraz önce baktım da cidden pek iyi dizayn etmemişler tr de puseti arkaya yerleştirmisler coğusunde ne anladık öndeki rahatsız olurr Biraz daha bakayım güzel bsy bulursam atarım inşaAllah
ezgi-esk İlk 6 ay sling ya da kanguru 6 aydan sonra ikiz bebek arabası en mantıklısı olur. Tam yatan tarafa bebişi, oturulan tarafa oğlunuzu koyabilirsiniz. Veya yan yana ikiz arabaları var onlardan alıp ikisinide yatırma şansınız var
Damlacaa ezgi-esk akljmdan o geciyor icime sinen olmazda sling kullanicam bebege sonra oturmaya baslayinca ikiz arabalarina donerim sanirim 🥲🍀