Bernadereci Htckrlp merhaba bende 20+4 düm ama doktorum henüz sezaryanmı istiyon yoksa normalmi diye sormadı yani hiç böyle bi diyolog geçmedi belli bi haftadan sonra kendilerimi söylüyolar bu zaman da doğum yapcaksın diye
Htckrlp @Bernadereci ben normal doğumu hiç düşünmediğim için 17. Haftada doktoruma söyledim henüz erken ama sonradan aramızda uyuşmazlık olmasın bu konuda dedim kendisi de anlayışla karşıladı .
eymenim_ Suzann- burdayız 💕 15 mayis Allahını izniyle normal doğum bakalım o tarihi gösteriyor minik kuş ne zaman gelecek oğlum 30 mayısta doğdu normalde 31 mayis gösteriyordu 39+6 da doğdu 🥹🥰
Suzann- eymenim_ benimkide zamanında doğum için 15 mayısı gösteriyor 38 haftalık oluyo ozamana bakalım sağlıkla hayırlısıyla gelsinler inşallah 🤲🥰
77Bebek35 Suzann- mayıs sonu gozukuyor ama sezeryan olacagı ıcın 15 mayısta gelir kızımız allahın izniyle bakalm kısmet
Lilya1232 SakinaG 21 mayıs diyor benım suan ama 22 ye kayarsak ikizler olcak ben başak burcuyum boga olsun kızım istiyorum acıkcası😂
SakinaG Lilya1232 hahaha sizi anliyorum🤣 bizde esim fenerbahceli oldugu icin boga olsun diyoruz 🤣aman, saglikli olsunlarda gerisi onemli degil🥰
semra34_erkan 19+6 oğlumuz olucak tahmini doğum tarihi 28 mayıs ama hep derler erkek bebek geç doğar 🤔