Suzann- Lilya1232 ben hala olmadım 20 haftalıkken yapılcak sanırım. Ama olmanız daha iyi olur kızımda bende olmuştum.
Beeyzanurr Suzann- 19+5 den selamlar. Bebiş icin nasil hazırlıklar yaptiniz fikir olsun Birde bacaginizi karnınıza cektiginizde bi agri oluyor mu kasıklarda
Suzann- Beeyzanurr benim 2. Gebeliğim olduğu için hala yapmadım çoğu büyük eşyaları var zaten ondan bu rahatlık 😊🫢 ama kıyafet olarak henüz başlamadım.. benim öyle bi sancım yok ama ani hareketlerde baya acı oluyor.
Beeyzanurr Suzann- ah sizin zaten çoğu hazırlığıniz vardir ben artık liste yaptim aldıklarımi fazla kaçırmamak icin😂
YldrmNUR Lilya1232 bende hafta içi olucam. İster istemez elimi bir şeyler kesiyor. Paslı çivi olsun küçük tüpün kenarındaki demirler olsun tüpü açıp kapatırken elimi çiziyor. Riske atmamak gerek.
Lilya1232 19+6 olduk :) pıt pıt atıyor bazenn nasıl değişik bir duygu :))) mayıs sonu benımde dogumum insallah
Suzann- Beeyzanurr aynen çoğu şeyler var 2. Çocuk olunca tabi😄 kızımdayken bende liste yapmıştım doğru karar😄