Beeyzanurr Suzann- 19+5 den selamlar. Bebiş icin nasil hazırlıklar yaptiniz fikir olsun Birde bacaginizi karnınıza cektiginizde bi agri oluyor mu kasıklarda
Lilya1232 Yarın tetanoz aşısı olmam gerekıyor kızlar ben cok kararsızm ama doktorumda olmam gerektıgını söylüyor napsam bilemedım
Suzann- Lilya1232 ben hala olmadım 20 haftalıkken yapılcak sanırım. Ama olmanız daha iyi olur kızımda bende olmuştum.
YldrmNUR Lilya1232 bende hafta içi olucam. İster istemez elimi bir şeyler kesiyor. Paslı çivi olsun küçük tüpün kenarındaki demirler olsun tüpü açıp kapatırken elimi çiziyor. Riske atmamak gerek.
Mertsmother Lilya1232 ben 1 doz oldum 1 doz da 29 Ocak’ta olcam yemin ediyorum çok zorlandım ya kolum şişti ateş Heleki o ağrı mecbur napim ya :(
Suzann- Beeyzanurr benim 2. Gebeliğim olduğu için hala yapmadım çoğu büyük eşyaları var zaten ondan bu rahatlık 😊🫢 ama kıyafet olarak henüz başlamadım.. benim öyle bi sancım yok ama ani hareketlerde baya acı oluyor.
Beeyzanurr Suzann- ah sizin zaten çoğu hazırlığıniz vardir ben artık liste yaptim aldıklarımi fazla kaçırmamak icin😂
Lilya1232 19+6 olduk :) pıt pıt atıyor bazenn nasıl değişik bir duygu :))) mayıs sonu benımde dogumum insallah