yarencaliskan naneliseker_ canım odaya çıkarınca karnına bastırıyorlar alttan kan geliyor mu diye bakıyorlar ama uyusuk olduğun için hissetmiyorsun ağrı falan
Kubra-00 Diğer sezeryanla arasında nekadar var, kaç yıl yani? Bende 3 ay önce sezeryan doğum yaptım. 2.düşünürsem aynı yerdenmi kesecekler nasıl olacak . Korkarım yani. Bilgi lütfen
Busekose yarencaliskan doktorlar parol haricinde birsey vermedi kullandığınız herhangi bir ilaç var mıydı ona göre doktoruma danışıp alayım gerçekten çok zor bir durum umarım sizde bir an önce iyilesirsiniz🙏🌸
yarencaliskan Busekose yok canım ameliyata girmeden antibiyotik falan yapmışlardı ama geçmedi hastalığım hala gribim
e_blue_sky_a yarencaliskan Allah bağışlasın. Sevindim güzel geçmesine her ikinizin de sağlıklı olmasına maşallah diyelim… artık ocakçılar şubatçılar bir bir bebekleri kucağa alıyoruz inşallah
Aycannn06 Ne şanslısınız ben de dün gece 37+0 olarak girdim doğuma 2500 gr doğdu oğlum ama solunum sıkıntısı oldu kilo düşük diye. Şimdi yoğun bakımda ne olur dua edin ben de alayım yanıma :(
yarencaliskan Aycannn06 ahhh en korktuğum başınıza gelmiş canım benim üzülme en Fazla 1 hafta ayrı kalırsınız rabbim birdaha ayırmasın sağlıklı uzun ömürleri olsun 🥰🥹
Gloria06 yarencaliskan kutlarım sizi ❤️ gözünüz aydın 🧿 saçma gelebilir ama benim fobim olduğu için; en korktuğum şey operasyon sırasında herkesin bahsettiği şu bulantı…