12 Ocak için planlanan sezeryanıma minik kızımın acelesinden dolayı 5 Ocak Cuma günü saat 18.10da girdim 😀
Grip oldum diye post attıktan hemen sonra hastaneye gidip ilaç isteyecektim doktorumdan doktorum illa nst görmek istedi bir baktık bizim minik kuşun kalp atışları düşük seyir ediyor kendimi bir anda ameliyathanede buldum
- Sezeryan olmasından kaynaklı yaşayacağım herşeyi biliyordum hemen damar yolu açılıp Spinal iğnesi vuruldu hiç acıtmıyor hemen yatırılıp sonda takıldı midem bulandı ama yaptıkları ilaçtan dolayı hemen geçti ameliyat anında hiç bisey hissetmiyorsunuz bir baktım kızım doğmuş 25 dkda benim dikiş işlemi sürdü
Odaya geçtikten sonra kanama kontrolü yapıldı ve 6-7 saat sonra ilk ayağa kalkış gerçekleşti ilk ayağa kalkış kolay oldu ama tekrar yatıp kalkmak isteyince zorlandım biraz ve gaz çıkaramadım lavman yaptılar sonra hemen çıktı 🥰
Suan kızımın mis kokusuyla size bu doğum hikayesini yazıyorum biz çok güçlüyüz sezeryan ne ki hiç hazır değilken aniden geldi gitti ağrılarım var ama her geçen gün azalıyor 😘