Melosunannesii Yodamom çalışmaya başladığımda oğlum 8 aylıktı tabi bu 2019 da ilk zamanlar çok tedirgindim sonra aile gibi olduk oğlum ablaya da anne diyodu sabah 8 de bırakıyordum akşam 7 de alıyodum haftanın 6 günü şimdi olsam bırakmam geçen gün oğlum anne benim önceden iki annem vardı dimi önce Hülya annem beni baktı sonra sana verdi dedi içim acıdı ve çocukta inanılmaz bır inat oluyor
Yodamom Melosunannesii illaki çocukta bakıcı konusunun farklı yansımaları olacak bunu bir yerden kabul etmek zorunda kalıyoruz maalesef😞
Yodamom Angelipk çok güzel yöntem bulmuşsunuz. Evet haklısınız evde bakılması lazım güvenilir komşuda olsa.teşekkür ederim inşallah😊
Cemre44 Arkadaşlar ben de kamudayım ama bu izin işlerinden hiç anlamıyorum. Tek tek anlatacak olabilen var mı özel mesaj olarak da yazabilirsiniz. Her defasında kafa karışıklığı yaşıyorum:(
Mira_ll13 Yodamom ay o zmn hic cagirma iyi bi bakıcı bul evine de taktir kamerani her saat basi da göruntulu ara bebegini gör ben bebisim ek gidaya gecsin 5 6 aylik olunca kendi anneme baktiricam kaynanama baktirmam gelip oda evimde surekli kendi istedigi gibi davraniyor zaten
susaMom_ Yodamom Çok gereksiz pahalı bakicinin iyisini bulmakta zor kazandığınız maaşın nerdeyse (asgari tutar degilse) %80i sadece bakıcıya gidecek
Busragokhan0911 Yodamom hocam önemli olan idareciniz. Bizim idarecilerimiz bu konuda o kadar iyi ki. Branş öğretmeniyseniz. Saatleri az veriyorlar ve sabah saatlerine koyuyorlar. Bizde mesela uzaktan eğitim dersleri de var. Mesemdeyiz. Ben ilk oğlumda başladığımda 1 buçuk gün okul gidiyordum. Diğerleri online dersti. Nöbet yoktu. Hiç söylemedim bile kendi hazırlamış. Şimdi yeni bir öğretmenimiz başladı. Doğum izninden geldi ona da öyle yaptı. 3 gün geliyor. İki kere 11de çıkıyor. 1 kere 12 buçukta. Nöbetten muaf. Akşam da online dersle diğer saatleri tamamladı. İnşallah anlayışlı bir idareciniz vardır🤲🏻 o kısa sürede bakıcıyla iş çözülür. İçiniz en azından rahat eder
Sevincrah Ben de öğretmenim, haziranda doğum inşallah. 3 aylıkken okula başlamak zorundayım. Yarım gün çalışacağım sanırım ama babası da bir süre bakacak gibi görünüyor. Bu kadar küçükken bakıcıya bırakmak hiç içime sinmiyor.
Yodamom Her yorum mantıklı geliyor arkadaşlar , her düşünce benimde aklımdan geçen düşünceler o yüzden zorlanıyorum karar verirken. Yorumlardanda yola çıkınca o zamanki şartlar ve ve fırsatlar doğrultusunda karar vermek en mantıklısı sanırım😕