Emelkanat 5 aylık başladım 31.haftamdayım hala hergün içiyorum bacağımda kasılma vardı geçti cok şükür 😊
enfla Melike658 bebek mı acaba ya ama esım elını gobegıme koyuyo bazısını oda hıssedıyor cok erken geldı onun ıcınde bana
Melike658 enfla ben belli belirsiz hissediyorum canım o zamanlar hani gıdıklama gibiydi balık dokunuyor gibi oluyordu ☺️
svmeybgl Melike658 ben doktoruma 35. Haftada sormuştum magnezyum kullanımını şikayetlerin varsa devam et demişti yoksa bırak . Şu ak 36+3 üm şikayetlerim azaldı bıraktım bende Umarım yeniden ağrılar başlamaz
Melike658 svmeybgl aynen bende de yeni yeni başladı ondan doktora gidince fındığımı ultrasonda görünce ne soracaksam unutuyorum 😂 burda fikir amaçlı sizlere sorayım dedim teşekkür ederim 🙏🏻
celileturk Gorkem aynısının tıpkısı benimki. 31de yalancı sancı ile başladım 33oldjm 12den sonra ve hala devam ediyorum ilacımda magnorm
Melike658 enfla ilerleyen zamanlarda daha çok hissedeceksin canım ☺️ Çok güzel bir duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻
svmeybgl Melike658 doğrudur İnan’ın bende unuttuğum için her zaman gitmeden soruları kağıda yazıyorum 🤭 sağlıkla gelsinler inşallaj 🤲🏻🤲🏻