Melike658 Kızlar magnezyum kullanmaya ne zaman başladınız ? Ve hergün içiyormusunuz? Benim haftada bir bacağıma kramp giriyor her gece değil yani doktorum kramp girmeye başlayınca iç demişti hergün mü içmem gerekiyor randevuma daha var size sorayım dedim.
Zynur16 Melike658 valla ben hergün içtim sonra kasılmaların oldumu çıldırırsın ama son zamanlarda bıraktırıyor doktor bana ağrın varmı dedi yok dedim bende bırak dedi bana
semadem Melike658 ben 22. Haftamdayım sancılarım kramplarim olusunca doktor baslatti öncesinde kullanmıyordum
Kayaabusra Melike658 ben magnezyumu sabah aksam kullanıyorum canım ama bazen unutuyorum içmeyi çok düzenli olmasada içiyorum
Melike658 Deletedmom444 bana doktorum 4 aylıkken yazmıştı kramp kasılm olursa kullanırsın dedi bu zamana kadar iki defa oldu sadece belli aralıklarla ondan sizlere sorayım dedim
Melike658 Zynur16 evet bende de ağrı yok iki defa sadece kramp girdi o kadar acaba dedim kullanmaya başlasam mı
svmeybgl Melike658 ben doktoruma 35. Haftada sormuştum magnezyum kullanımını şikayetlerin varsa devam et demişti yoksa bırak . Şu ak 36+3 üm şikayetlerim azaldı bıraktım bende Umarım yeniden ağrılar başlamaz
Gorkem Benimde ayak ve bel agrım olduğu için ve 31. Haftamda yalancı sancı yaşadığım için erken doğum riskini de önlemek amaclı magnezyuma başladım. Şuan 33. Haftadayız hala kullanıyorum. Erken doğumda görünmüyor ama ağrılar için çok iyi.. ayaklarım ve belim daha az ağrıyor 1 haftadır
celileturk Gorkem aynısının tıpkısı benimki. 31de yalancı sancı ile başladım 33oldjm 12den sonra ve hala devam ediyorum ilacımda magnorm
Zynur16 Melike658 anladım canım bende 34+3 ben bıraktım artık çünkü Doğum sancın gelse bile sancını kesiyomuş yani
enfla kızlar bn 16+5 im ılk zamandan berı karnm agrıyor son bı kac gundur de karnımda bıseyler alt kısmında baloncuk gıbı oatlıo sankı ıcerden kalp atması gıbı bebek hareketlerı degıldır dıye dusunuyorum esımde elını koyunca bazısını hıssedıyor doktora soyluyorum gazdr dıyo ısrarla acaba kasılma dedıgınız sey bnm anlattıgım gıbı mı oluyor 🙆🏼
Melike658 enfla kasılma hiç yaşamadım canım ama o dönemlerde o anlattığın şeylerin olması normal bende de oluyordu doktor bebeğin hareketlerini ufak ufak hissetmeye başlarsın demişti gıdıklama gibi
enfla Melike658 bebek mı acaba ya ama esım elını gobegıme koyuyo bazısını oda hıssedıyor cok erken geldı onun ıcınde bana
Dilarakaan Melike658 Canım benim doktorum ilk ay itibari ile verdi wc’ye felanda rahat çıkayım diye ismide magosit . Sağolsun hiç ağrı sızı kramp yaşamadım ilk aydan beri kullandığım için iç mutlaka hergün birtane tok karına işe yarıyo yani 😘