Deletedmon_98 fthnf_ hemen git tatlım evet aksatma geçen ay bende ovulasyonun 10.gününde öğrenmiştim hamile olduğumu
Deletedmon_98 Tbsra95 korkma canım olumlu düşün stres yapma ❤️ ben kasımda bundan daha silik gözükmeyen bir çizgi ile öğrenmiştim hemen net olsun diye kan vermeye gittim
Tbsra95 Tbsra95 @HelloooMomy @maybemom Dmrly @Ahsen_ahsen selam kızlar adet oldum hepinize teşekkür ederim erken gebelik bile yanılıyo demekki keşke umutlanmasaydım
HelloooMomy Tbsra95 çok üzüldümmm ☹️ Çizgide vardı aslında ama gerçekten bu testler çok yanıltıyor. En doğrusu kan vermek. İnşallah bir sonra ki ay güzel haberlerle gelirsin canımm 🙏🏻
Ahsen_ahsen Tbsra95 hakkında hayırlısı olsun inşallah Her şey vaktini bekliyor. İnşallah rabbim hayırlı mübarek bir zamanda hayırlı mübarek bir gebelik nasip etsin kardeşim.
ey_ber HelloooMomy Aşkım benimkinede baksana sen pro olmuşsun test işinde anlaşılan 😀 Not: erken gebelik testi değil adete 6 gün varken yapildi
HelloooMomy ey_ber canım 😂 prof. Demeyelim de gözlerim artık çok iyi bu konuda diyelim hahaha Çizgi var ama çok kenarda sanki yaa. Kaç dkda çıktı o çizgi?
ey_ber HelloooMomy hemen çıktı valla yumurtlamanin 7.gunu yaptım bakalım cuma günü tekrar yapicam varsa sana yazarim