Kediannesi1 Hicran57 10. Gündü benim test günüm 730 çıkmıştı 7. Gün erken gebelik testi negatifti ama erken test yapmayın sabırla bekleyin bebekleriniz sizinledir inşallah
GlyEylul Hicran57 bence de yapmayın :) ben sabrettim yapmadım tüm arkadaşlarım yap çıkar dediler:) bilmiyorum belki korktum belki yanıltıcı olur dedim son güne kadar bekledim🍀
denizmanzarasi Hicran57 benim üçüzdü yani ikizlerden biri kendi içinde de bölünmüş transfer sonrası, ondan baya yüksekti 🥰
ikizmom94 Günde 389 14. Gunde 1032 çıktı ikizlerim idrar testini de öylesine yaptim ilk saniyede iki cizgi belirdi inşallah gönlünüzdeki sağlıcakla kucağınıza nasip olur 🤲😇
denizmanzarasi Hicran57 üçüncü bebeğimin ilerleyen haftalarda kalbi durdu, ikiz olarak devam ettik doğdular çok şükür 8 aylıklar 🥰
Hicran57 denizmanzarasi normalde çift yumurta ikizi olunca problem olmuyormuş ama tek yumurta ikizi olup diğerinın gelısımı durunca diğer bebeği de etkiliyor diye okumustum nasıl oldu da etkılemedı bu arada kaçıncı haftada dunyaya geldıler🐣🐣🙏🏻❤️
denizmanzarasi Hicran57 kalbi durdu birinin ama şükür diğer tek yumurtam devam etti🙏🏻 38.haftada doğdular 🥰