2ikizbebek_2 Birbahargunu merhaba ben 10. Gün kan verdim 3. Gün taze transferiydi beta 105 doktor iyi dedi 2 gün sonra 2 katı olması gerek dedi bakalım bekliyoruz. Yani betadan ikiz olduğunu nasıl anlıyorsunuz kese görmeden..
Hicran57 Aabbccc 26 yaşındayım ama daha önce 2 düşüğüm olduğundan ötürü biri tutar biri tutmaz diye 2 tane koyuldu🙏🏻
Hicran57 Sema68 ben yeni transfer oldum canım bugün 4.günüm kasıklarım çok ağrıyor erken gebelik testi yapayım dedim ama ikilemde kalmak istemedim direk 12.gün kan vereceğim
Hicran57 Aabbccc ben yaptırdım daha önce düşüklerimden dolayı hayırlısı herkesin hakkında ama ikiz olsun diye koydurmadım biri tutar biri tutmaz diye
Hicran57 umut0808 ben yapmak istemiyorum ya 12.direk kan testi vermek istiyorum sonuçta bunca sene beklıyoruz 1 hafta daha bekleriz öyle değil mi❤️🫶🏻
GlyEylul Hicran57 bence de yapmayın :) ben sabrettim yapmadım tüm arkadaşlarım yap çıkar dediler:) bilmiyorum belki korktum belki yanıltıcı olur dedim son güne kadar bekledim🍀
19931994 Hicran57 kesinlikle bekle canım bu sefer sürekli kan verirsin artış oldu mu diye kendini strese sokma o yüzden 🌸
Hicran57 Gamzelit Olsun umudumuz 1 tanede olsa yeter kasık ağrısı var suan 4.günüm pazar kan vereceğim dayanabilirsem🥹
Hicran57 mickey nadir durumlar haricinde koyan doktorlar var tabi ki. Çok şükür ben iyi bir doktora rastladım
19931994 mickey benimde hiç belirtim olmamıştı bende korkmuştum ama sonuç pozitif korkma dua edin bol bol 🌸