Denizs16 Haftadan selamlar nasıl geçiyor hamişler aynı bedende son günlerimiz🥹 planlı sezeryan düşünen tarih alan var mı aramızda?
Razee Denizs16 bende 35. Haftadayım 2 hafta sonra kavuşuyoruz artık çok zorlanıyorum uyku denen bişey kalmadı 😄
merii10 Denizs16 bn varım 34+3.. Çarşamba kontrole gideceğim nasipse gün almak istyrm ama dha erkn der diye düşünüyorum
Midwife10 Denizs16 36-2 🙂 planlı sezeryan olacağım 19unda muhtemelen 🙏🏻 az kaldı inşallah su gibi geçer . Kasılmalar ağrılar baskılar oluyor 😓
11-02- Denizs16 benimki gelmek için baya uğraşıyor sancılar çıkıyor nst de serumla durdurmaya çalıştılar yine durmuyor sıpa bakalım ne olck cuma gün tekrar kontrole gideceğim
Denizs16 Razee sağlıkla alın kucağınıza🫶🏻 bel ağrısı sırt ağrısı gece uyku da dönüşler beni de mahvediyor
Denizs16 merii10 geçtiğimiz cuma günü gittim 5 şubatt gibi konuştuk bizde doktorumla ama netleştirmedik. 34+2 yim bende, bu hafta cuma kontrolüm var tekrar gideceğim belki bu hafta netleştiririz
Arzuanne Yarın gideceğim kontrole randevu yüzünden 30 dan beri anca gidebilcrm aşırı merak ediyorum oğlumu erken doğum riskim var 2 3 hafta dayansın sağlıklı olsun gelsin istiyorum artık hamile olmaktan yoruldum ama erken doğsun da istemem tabi
Ezgi1045 34+4 ile burdayım salgına yakalandım burun akıntısı balgam boğaz ağrısı ve ciğerlerimi söken öksürük yalacı sancılar ve sırt ağrısı ile geçiyor berbat durumdayım
Denizs16 Ezgi1045 çok geçmiş olsun sırt bel ağrısı bende de çok var ama şükür hasta değilim hasta olmadan doğurmak en büyük isteğim