gncglozclk Anzilha normal sezaryan belli degıl yarın belli olcak çatı bakılcak canım nasıl olcak bilmem 🥰
esya59 Anzilha anladım teşekkür ederim ilk gebeliğim henüz doğumun nasıl olacağı belli değil ama normal olanı isterim tabii ki bir aksilik olmazsa hayırlısı artık
Anzilha gncglozclk Hayır kendinizde netten kısa bir araştırma yaparsanız anlarsınız.Normal doğum düşünüyorsanız bırakmanız lazım.Bizim çoğu doktor umursamaz malesef.Veya özel ise sırf sezeryana dönsün de daha fazla para kazansınlar diye mi bıraktırmıyorlar.Bilgilendirmiyorlarr.Güvenmiyorum yani
gncglozclk Anzilha yarın devlete gidicem zaten orda olcak dogum ona bı sorum bugun içmedim bakalım cunku kasılmam oluyor devamı yok ondan mı ki acaba diye bugun geldi aklıma benımde
ElifKarata gncglozclk valla 30.haftamda verdi bana doktor vajinamda baskı hissediyorum dedim diye 2 gün içtim tadı midemi altüst etti içemedim şuan 36.haftadayz kullanmıyorum ben
gncglozclk ElifKarata bende seviyorum tadını baya bana da cok iyi geldi dogumdan sonra kullan derse de kullancam suan dogum baslasın diye içmek de istemiyorum da onu da yarın sorcam bakalım ne diyecek
122334 Bende 4. Aydan beri kullanıyorum doktorum 36. Haftadan sonra kullanma doğum kasılmalarını engeller demişti bu yüzden 1 haftadır içmiyorum ve kasılmalarım başladı 2 gündür
Xxxmelodi666 gncglozclk 36 haftalığım bir haftalık magnezyum ilacım kalmıştı hocam yeterli mi dedm son ana kdr kullanablrsn dedi sancıyı keser diyorlar dedm o kdr güçlü değil doğum sancısı geleck olursa ne magnezyum ne ağrı kesiciler hiçbir birşy fayda etmz dedi
Melekk59 gncglozclk ben de 38+5 im doktoruma sordum kesmene gerek yok dedi magnezyum bu kadar etkili olsa erken dogum riski olan bütün hastalara magnezyum verip engellerdik dedi
Sabrusebat TT8694 bebek için değil sanırım annenin vücut ağrılarına iyi geliyor diye biliyorum bacak kramplari bel ağrısı kasik ağrıları için. 20. haftalarda başlamıştık galiba devam ediyoruz hala.
Sabrusebat gncglozclk emzirme süreci için olanı da mı var bilmiyordum ben de alayım doktora sorup. O dönem de takviye ihtiyacımız çok olacak galiba.
gncglozclk Sabrusebat imom omega emzirme süreci diye geciyor 60 kapsullu süt kalitesini arttırıyor demıs coğu eczane fiyatlarını bilmiyorum ama tredyolda 300 tl civarı hem de vitamin için sart dogum sonrası cok lazım olcak