gncglozclk 38+2 deyim 10. Haftadan beri magnezyum kullanıyorum huzursuz bacak sendromum olduğu ıcın erken basladım doktor bırak demedi normal yada sezaryan dogum daha belli degıl bıde kasılmayi engelliyormus ne kadar dogru bilmiyorum kullanıp normal yapan var mı ay 😂
smnbr gncglozclk Hadi yaa ben de 34 teyim, doktor magnezyum ile demir ilacını doğuma kadar kullan demişti. Sorayım yine
dygoflz gncglozclk doktorunuza danışın lütfen bunu. Takviye/ilaç durumları doktor önerisi ile ilerlenmeli. Ben de 20.haftada başladım şiddetli bel ağrım ve kramplarım olduğu için. Doğuma kadar ve sonrasında da devam edeceğimizi söyledi doktorum.
ElifKarata gncglozclk valla 30.haftamda verdi bana doktor vajinamda baskı hissediyorum dedim diye 2 gün içtim tadı midemi altüst etti içemedim şuan 36.haftadayz kullanmıyorum ben
gncglozclk Tatar59 yaa bugun de içmedim hergun içiyordum aralıksız aklıma takıldı içsem mi acaba diye
gncglozclk smnbr benim randevu da yarın devlete şimdi içsem mi bilemedim özele yazdım oda kullan doguma kadar demıs kan zaten kullanıyorum da magnezyumdan emin olamadım cunku cıdden kasılmamı engellıyor 🙄 bacaklarıma cok iyi geliyor
Anzilha Bırakmanız lazım.Kasılmaları engelliyor.Doğum geç olur veya başlamaz.Doktorun sizi yönlendirmesi gerekiyor du.2hamileliğim.Her 2sinde de erken doğum riskim vardı.Her 2sinde de 34.Hafta da kestik.
gncglozclk Anzilha içmeyim artık özel kullan demıs de yarın devlete randevum bugun ıcmeyim yarın da devlete sorarım cunku cıdden engellıyor agrım oldu mu kesiyordu cunku sancılarım oluyordu onu ıcınce kesiliyor hemen
esya59 Anzilha 35+6’yım doktorum pek bilgi veren biri değil devlet takipliyim eski doktorum çok ilgiliydi her sorumu güzelce cevaplıyordu bir ay önce tayini çıktı gitti şimdi tek bir doktor var o da çocuğun kilosunu bile zorla söylüyor, sorulara cevap vermiyor bana da bırak falan demedi hiç sormadı bile ne kullanıyorum diye bacaklarıma çok kramp giriyor belden aşağımda ağrılar oluyordu önceki doktorum 20. Haftalarda başlamıştı yani bırakmamız mı lazım artık normal doğumu mu engelliyor? (Magnorm ve magvital kullandım suda eriyen)
Anzilha gncglozclk Hayır kendinizde netten kısa bir araştırma yaparsanız anlarsınız.Normal doğum düşünüyorsanız bırakmanız lazım.Bizim çoğu doktor umursamaz malesef.Veya özel ise sırf sezeryana dönsün de daha fazla para kazansınlar diye mi bıraktırmıyorlar.Bilgilendirmiyorlarr.Güvenmiyorum yani
Sabrusebat Ben de 37 haftaligim birkaç gün önce doktora sordum kullandığım takviyeleri bırakayım mi diye, (decavit, omega ve magnezyum kullanıyorum bir de levotiron o mecbur zaten) gerek yok bırakmana doğuma kadar kullan dedi.
gncglozclk Sabrusebat benim omega 2 gun once bitti bende tekrar almadım emzirme surecınde olana baslıcam onu aldım suan kullandım kan ve magnezyum
gncglozclk TT8694 kasılma ve erken dogum onlemek için yazıyor nette ama benim bacaklarım cok kasılıyordu huzursuz bacak sendromum var o yuzden basladım ben cok iyi geldi artı kasılmayi engellıyor cıdden
Sabrusebat TT8694 bebek için değil sanırım annenin vücut ağrılarına iyi geliyor diye biliyorum bacak kramplari bel ağrısı kasik ağrıları için. 20. haftalarda başlamıştık galiba devam ediyoruz hala.
gncglozclk dygoflz dogum sonrası kullanıyor mu canım bende kullanmak istiyorum dogum sonrası normalde de huzursuz bacak sendromum var benim yarin gittim de unutmazsam sorcam hep unutuyorum ya 🤦🏻♀️
Sabrusebat gncglozclk emzirme süreci için olanı da mı var bilmiyordum ben de alayım doktora sorup. O dönem de takviye ihtiyacımız çok olacak galiba.
gncglozclk ElifT123 bu doktorlar 2 ye bölünmüş ay biri devam biri bırak demıs demıs ben yarın gidince sorum ne diyecek canım