Yasemin222 Selam kızlarr ben hamileliğimin ilk 3 ayında aşırı bulantı ve kusma yaşadım kilo bile kaybettim diyebilirim ve prilam kullandım halen kullanıyorum 4.5 aylık hamileyim sizce bırakmalımıyım prilamı sizler ne kadar zaman kullandınız🫶🏻🌸
Zseda Yasemin222 NazifesEnayAkup tatlibebegim_ kızlar prilami nasıl kullanıyorsunuz ? Bende kullanıyorum 3 bucuk ay oldu ama bana fayda etmiyor hergun kusuyorum bende kilo veriyorum
Birsen56 Yasemin222 26 haftamdayım ilk 3 ay zofer ve prilamı beraber kulandım çok kötüydüm bugünde 1 tane aldım çok midem bulanıyo
NazifesEnayAkup Zseda bn sabah akşam yemeklerden yarım saat önce aliyrm bana öyle fayda ettti yemek yiyemedigin için de miyden çok bulaniyr bn yemiyrdum ilaç etki etmiyrdu zorla yedim azar azar snra oda etki etti
Zseda tatlibebegim_ 2 tanesinide aynı anda mı yoksa belirli saat aralığında mi? Ben 3 tane aliyorum yine bulanıyor. Gece 2 öğlen 1 şeklinde. Napicam bilmiyorum artik
tatlibebegim_ Zseda peş peşe alıyorum doktor yine bulantını kesmezse 4 tane içebilirsin dedi sabah 1 öğlen 1 gece 2 şeklinde
Zseda NazifesEnayAkup bende yediğimi kusuyorum ve çoğu şeyden tiksindiğim için yiyemiyorum. Evi sürekli havalandiriyorum. Ama hava almak için biraz çıkayım diyorum ayakta duramıyorum basim donuyor anlamadim
NazifesEnayAkup Zseda açlık halszlik yapıyor birisi yapıp gtrse daha rahat oluck senin için bnm annm ypiyor du bn evde ki ymk kokusuna bile dayanamıyrdum kokusuz şeyler yemeye çalışın dışardan başka türlü imkansz bnde ilk başlarda çok kilo verdim şuan iyim insan maffoluyor
Aytlkya Merhaba kaç haftalıksın sanırım haftamız yanı bulantı ve kusmalarınız devam ediyorsa kullanın tabi ama doktorunuza danışın benim biraz devam ediyor ama ben bıraktım 19 haftalıgım
Zseda tatlibebegim_ evet bana da öyle söyledi ama 4 ü almaya hep bi çekindim. Doktor zararı yok dedi ama ne bileyim bi yandan içim rahat değil bi yandan bulantilar çok fena
Zseda NazifesEnayAkup evet evet yemek kokusuna gelemiyorum kayinvalidem yapıp veriyor sağ olsun. Sizin kaçıncı haftadan sonra rahatladi
NazifesEnayAkup Zseda altı aydan snra biraz daha iyim ama zaman zamn öyle kötü oluyrm hala 3 haftam kaldı ama yinede oluyr ilaç içmeye dvm edyrm bazen günde 3 bile içiyorum ama srekli değil inşallah sizde rahatlarsnz
NazifesEnayAkup Zseda baharatlı yağlı salçalı az tuket mesela şekerli su buda halszligine iyi gelir bnde işe yaradı meyve canın istemiyr mu onu ye mesela
Zseda NazifesEnayAkup Bi portakal yiyebiliyorum. Allah razı olsun ya teşekkür ederim Bi ton yazdim size de
NazifesEnayAkup Zseda ne dmk cnm bı faydam olursa ne mutlu bana bnde yaşadım aynı şeyleri anlıyrm sizi skıntı dgl🥰😊
Kubra_haciomer Yasemin222 37+6 oldum hala kullanıyorum 😔🥹 kullanmadığım zaman bulantıdan kalkamıyorum yataktan
Yasemin222 Kubra_haciomer hmm o zaman uzun süre kullanılmasın da bi zarar yok demekki doktorunuza sordunuzmu benm de kullanmadığım zamanlar bulantılarm son hız devam ediyor 😂