Aysegul58 tamamdanolmuss seni cok iyi anliyorm bu sorulara tam 5 yıl maruz kaldım.halaa hastaneye gidiyo msn diyenler varr. Hee gidiyom diyp kestirip atıyorm. İki yil esim istemiyor diyodm onun ne haberi var diyen bile oldu🤦🏼🤦🏼 bosver takip strese girme. simdi de 9 haftalık hamileyim elhamdülillah kimseyede soylemedim daha sadece esim ve ben biliyoz 😂
tamamdanolmuss Aysegul58 bir de şey var tek duam sizin çocuk sahibi olmanız. Sanki benim çocuğum olunca her şeyleri tamam olacak samimiyetsiz insanlar 😫
tamamdanolmuss Handesel takılacakları çok farklı konular varken bu konulara takılıyorlar ya anlam veremiyorum. Evlenmeden gebe kalmış olsaydık konuşurlardı, kalamıyoruz yine konuşuyorlar, doğururuz konuşurlar, asla susmuyorlar her konuda fikirleri var
Hilalaktscbk annelik_4 Lazım mı annem bir tane koymuştu sandığa deseydin keşke 20 günde yememiş içmemiş misafirliğe koşmuş bide boş konuşuyor. Akrabalar kapatılsın ya ben kendiminkilere tahammül edemezken bir de evlenince kocanın eşantiyonlar da ekleniyor 🥲
tamamdanolmuss Hilalaktscbk cidden herkes burnunu sokmaya başladı sanki biz onlara soruyoruz da bu haddi kendilerinde buluyorlar. Siz kimsiniz ya
Aysegul58 tamamdanolmuss bunlari hicc kafaya takmamak lazım hayır doğurunca gelip bakacan mi bi ihtiyacini alacan mi yok. Sadece cocuk yapp yanii Rabbime binlerce kez sukurler olsn ama herkesin çocuğu olacak diye bi sey yok. Rabbimn sınavı belki de sabredip beklemekten başka çare yok. 💐💐
ayanarta1 tamamdanolmuss olmuyor dayı dolmuyor gel göster yapalım deseydin bak bakalım bı dshs diyor mu bişey hadsizler
tamamdanolmuss Aysegul58 ya ben kimyasal yaşadığım için zaten yeterince kendimi yıprattım üzülerek. Çok fazla kafaya takmıyordum düşük olunca ve insanların bu soruları artınca kafayı yemeye başladım
Aysegul58 tamamdanolmuss Rabbim en yakın zamanda gönlünden geçeni nasip etsin sana canim benim zaten yıpranmışsn hic uzulme. 💐💐💐💐
rich_mom biranneo_ ay teşekkür ederim. Valla kimse susmasın herkes canı istediğini soramaz söyleyemez haddini bilecekler 😇
rich_mom tamamdanolmuss herkes haddini bilecek canı istediği kişiye istediğini sorma hakkı yok kimsenin yani