biranneo_ tamamdanolmuss hangimiz yaşamadık ki bunları. Benim bir de kaybım oldu kimseye söylemedim mesela bilenler bile hala laf sokuyordu. Sinir oluyorum hepsine
tamamdanolmuss biranneo_ bir tek siz güzel ürüyorsunuz kardeşim biz yapamıyoruz diyesim geliyor bazen bunlara
Asdfj tamamdanolmuss inşallah. Sadece kendim için istemiyorum tüm isteyen herkese Rabbim bu duyguları yaşatsın Rabbim hiç kimsenin kucağına boş koymasın hiç kimseyi de evlat sevgisi ile imtihan etmesin herkes için iyi dilekler diliyorum ama ne kadar kafaya takmamaya çalışsam da mecbur takıyorum herkes konuşurken falanca senden sonra evlendi bak hemen hamile kaldı deniliyor. İster istemez zoruma gidiyor ne güzel kalsın Rabbim aratmasın kimseye ben böyle dilek diliyorum ama insanlar biz bunu soruyoruz ama bu bundan etkilenir mi üzülür mü diyen yok çok şükür eşin çok anlayışlı. Herkezin çocuğu olacak diye bir kayde yok Rabbim ne zaman dilerse o zaman olur sen canını sıkma ben senin gibi bir eşe sahibim en doğru zamanda da hayırlı bir evlat bize verecek diyerek teselli ediyor
Asdfj Bi tane Geri zekalı var. Kaldırmış bana diyor ki benim kocam ceketini atsa hamile kalıyorum. O zaman bir düzine doğur dedim ben de
Balbebek012 Asdfj allah a havale et onu kesin eltindir ve kesinlikle sinirini bozmak için demiştir yahu ne geçiyor doğurunca madalya vermiyorlar hadi doğurdın bir insan bebeği olmuyorsa nispet yapar gibi denmez neyle sınanacğı hiç belli olmaz sinirlenme Allah a havale et
tamamdanolmuss Asdfj ne güzel bizim yerimize de yap biz beceremiyoruz diyceksin kalacak ortada mal gibi. Allah bu insanların belasını versin gerçekten. Bu kadar kötü kalpli kötü niyetli olmasalar konuşmazlar böyle şeyleri
Asdfj Öyle bir memlekette yaşıyorum ki hastaneye gitmeye korkuyorum tanıdık çıkacak diye küçük memleket ve herkes birbirini tanıyor o yüzden çekiniyorum kulaklarım artık enteresan laflar duymaktan yoruldu o yüzden sabredip şükür Edip dua ediyorum
tamamdanolmuss Asdfj hiç gitmedin mi hastaneye peki, kaç yıldır evlisiniz? Bunlar yüzünden gitmemezliik etme bence. Bırak isteyen istediğini konuşup düşünsün
rich_mom biranneo_ ay teşekkür ederim. Valla kimse susmasın herkes canı istediğini soramaz söyleyemez haddini bilecekler 😇
Asdfj tamamdanolmuss gittim tabikide eşimle beraber özelede gittik mayısta 2 sene olucak evliliğimizz ilk günden beri korunmuyoruz
Nurem20 tamamdanolmuss bende memleketten uzağım ama ne zaman gitsem gözleri ya karnımda ya kilo mu aldın ya da kaç yıl oldu niye yapmıyorsun oluyor
tamamdanolmuss Nurem20 ya pazarda eşimin eski komşusu benle eşimi gördü. Yemek yediğim için hafif göbeğim çıkmıştı 🥹 oooo gebelik mi var hayırlı olsun diye eşimi kutladı yok falan dedik inanmadı mal ya. Cidden çok nefret ediyorum bu insanlardan
Zeyasln tamamdanolmuss iş yerinde bitane kadın vardı sürekli sorardı çocuk yokmu çocuk yokmu yine kadınların arasında sordu bende dedim akşam yatak odama gelsene ondan sonra bitanesi gıkını çıkarmadı akrabalar dan yapan olsaydı sürekli onada verirdim bu cevabı patavatsız insana patavatsız cevap verince anlıyor lar 😅
tamamdanolmuss Asdfj en kısa sürede bekleyen herkes bebişine kavuşur güzel haberler alır inşallah, rabbim hepimize nasip etsin bu duyguyu 🙏🏻🙏🏻
Birhayalimvr tamamdanolmuss ahh ahhh malesef canim hazir ola gecmisler sanki hep goren bebek yok mu diyor istemiyormusunuz olmuyor mu demeler basladi sinirden bende kuduruyorum
tamamdanolmuss Birhayalimvr taktik veriyorlar artık sanki beceriksizmişiz ve bilmiyoruz gibi tövbe allahım ya
Handesel tamamdanolmuss ya biranda o üzüntümü iliklerime kadar hissettim banada eşimin memleketinde bayram tatiline gittiğimiz bir akrabası sormuştu senin çocuğun olmuyo mu demişti. Eltim evlenmeden hamile kalmış 5aylık evlenmiş üstüne 2.yise patlatınca yıllarca ezilmiştim eksik gibi davranıyorlardı hoş çocuk yapmamda yetmedi şimdi de ikinci çocuğumun olmadığını iddia ediyorlar 🫨
tamamdanolmuss Handesel takılacakları çok farklı konular varken bu konulara takılıyorlar ya anlam veremiyorum. Evlenmeden gebe kalmış olsaydık konuşurlardı, kalamıyoruz yine konuşuyorlar, doğururuz konuşurlar, asla susmuyorlar her konuda fikirleri var
Hilalaktscbk tamamdanolmuss Kadınlar bitti erkekler de başladı. Bana da geçen yıl eşimin eniştesi torunu olunca kayinvalidemlere kırk uçurmaya geldiklerinde sana getirdik özendirmek için belki siz de yaparsınız demişti beynimden volkan patladı sandım zahmet etmişsiniz biz düşünmüyoruz dedim ama o günden beri de asla yüzüne bakmıyorum terbiyesiz hadsizler.
tamamdanolmuss Hilalaktscbk cidden herkes burnunu sokmaya başladı sanki biz onlara soruyoruz da bu haddi kendilerinde buluyorlar. Siz kimsiniz ya