Hulo2105 deryaa_milena ay kimisinin geçmezmişş belki 3-4. Ayda geçer vücutta alışmaya çalışıyor tabi🥹
ElaEge Hulo2105 benimde ilk 2 ayım bu şekilde geçti o kadar zevk alarak yiyordum ki sonra kusmalarım başladı 6. Aydayız hiç kilo alamadık maalesef iştahınız varsa yiyin gitsin
ElaEge Hulo2105 yok ben sürekli kusarak geçirdim şükür şuan iyiyiz yiyebiliyorum artık yine abartmamaya calısıyorum normal doğum istediğim için az kilo alsam kar gibi bebegin gelişimi iyi allahtan
Hulo2105 ElaEge ay canım valla 1 kere bulantım oldu kustum onda da ruhum çıktı Allah kimseye bulantı yaşatmasın
ElaEge Hulo2105 aminn kaç kere çöküp banyoda ağladım sayısını bilmiyorum sürekli acildeydik düşmanıma vermesin allah
HelloooMomy Hulo2105 offff ben çok kilo alıyorum yaaaa korkuyorum valla yine çok yerimde kilo alırım diye. Şuan tutuyorum boğazımı 😂 Akşam 6 dan sonra bişey yemiyorum. 8+3 e kadar 6 kilo aldım ben. 😬
956733 Hulo2105 ben de şuan 10+ 6 yım 9. Haftadan beri akşam çok tok da uyusam sabah uyandığımda kurt gibi aç uyanıyorum ve gün içinde yemek yedikten 2 saat sonra en geç elim bişeyler arıyor 🤦♀️