Enu1004 17102017 huzurlu ama çok soğuuuuk :( önceden böyle değildi ama eksi 7 8 oldu bile. Bir de tepedeyiz çok rüzgarlı… Valla ne zaman gelecek bu prensesler yahuuuu😭😭 40+3 de bitti nazlı çıktılar bayağı😅
17102017 Enu1004 ay soğuğa hiç gelemem bnm ev ısınmıyor da yarın firma gelecek sözde. Ben kndim üşüyorum küçücük bebekle ne yapacağız Allah bilir. Eşime kizlar erken gelir diye diye 4. Trimesterde giriş yapacağız sanırım😅Almanya’da nekadar bekletiyolar acaba bnm doktorum 41 e kadar kesin bekleriz dedi snrasinda bakacakmis
Enu1004 17102017 ben de nefret ederim soğuktannn aman hemen yaptırın ısıtmayı😞 Aynısını ben de söyledim şimdi gelmiyolar🤣 bizim doktor da 41.haftaya kadar bekliyoruz dedi. Mecbur beklicez
Pamuk7 Selam kizlar bende yurtdisindayim.. artik geceleri yatamiyorum ya🥺 hic bir pozisyonda rahat degilim ve bel agrisi mahfediyi beni..
Fatimanur Pamuk7 aynı durumdan şikayetçiyim canım kaç kere dönüyorum bilmiyorum bile kaç haftalıksınız :)
Pamuk7 Fatimanur Aynen canim sabaha kadar dönüyorum ya.. bugün 30+4 haftalik olduk 🥰 Sen kac haftaliksin?
Dolphin16 Gamze08 Amerika’dan ve 36 . Haftadan selam olsun ozaman . Bende çalışıyordum izne çıktım ama ev işleri bebek odası düzenleme derken günler geçiyor . Yavaş yavaş yapıyorum bi oğlum war oda okula gidiyor . Neyseki çarşamba kayınvalidem ve görümcem geliyor Türkiye’den onlarla güzel geçer .