Kubra-00 Yenianneforum yok hiç birşey söylememişti doktorum sadece bekle kesinleşsin demişti. Kesen erkek kesesine benziyor
Yenianneforum Kubra-00 teşekkür ederim inşallah bende ilk erkek olsun istiyorum. Oğlunuzu sağlıcakla büyütmeniz dileğiyle🤲🏻
Neslihan_Celik Yenianneforum ben kesesinden kıza benzettim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin bence kız
Yenianneforum Neslihan_Celik teşekkür ederiz sağlıklı olsun hepimizin inşallah. Kafam yine karıştı %50 ihtimal bu işin sonucu doğuncaya kaldı :))
Neslihan_Celik Yenianneforum yok canım olur mu hiç öyle şey doğuncaya kadar çoktan öğrenirsiniz cinsiyetini doktorunuzdan 🤭
Yenianneforum Gulsen4224 sağlıcakla inşallahdoktora kıza benziyor ama 16. Hafta dedi bakalım netleşince yazıcam 🙏
Yenianneforum Gulsen4224 İlk kız dedi ben erkek hissediyordum sen erkek dedin ve bildin canım haftaya gittik tekrar baktı %95 erkek dedi
Yenianneforum asetonluoje doktor kız dedi sağlıklı olsun en önemlisi ama bende erkek hissediyorum 13. Hafta şuan 5 gün öndeymiş 16 da net söylerim dedi