MorKelebek54 littlefish pazar gunleri genelde disarda yiyoruz aksam yemegini ama bu aksam cikmayabiliriz esim calistigindan dolayi o yuzden menumuzde kofte sote yani yuvarlar yuvarlak kizartip icne patates koyup salcali soslu yapiyorum yanina pilav (biz corba oek sevmiyoruz yaosam da yenmiyo ziyan oluyo maalesef) yanina salata o kadar
Gizmoo littlefish hiçbir şey yapasım yok dışarıdan söyle demeye de yüzüm kalmadı. Sürekli dışarıdan söyletiyorum 😂 kahvaltı türü hazırlarım sanırım
Jalee1 littlefish biri hergün menü versede rahat etsek şu aksama ne yapsam kısmından😂zaten onu düşünmekten akşam oluyor😂
MadameNoire littlefish Tarhana çorbası Tavuk pilav Havuç salata Ekmek elimin altında olsun da doyarım bi şekilde 🤲🏻🤣💕
tunasmom littlefish dünden kalan ezogelin çorbam var köfte yapacağım yanına patates içecek bu kadar yeter 🙂
Dadymom1 kahvesever__ Fırının ızgara bölümünde, pul biber, tuz, yağ, isot ile bir güzel harmanlayın, aralarına kuyruk yağı da takın ama, dolapta biraz dinlensin (45 dk) sonra fırına 🫠
scucer Tavuklu pilav yapıcam valla ama ben başlamadan bi tabak yemek getiren olursa hic farketmez onu da yeriz 😂
ElifKarata littlefish ay menülerimz aynı hemen hemen 🤣🤣🤣 bende fırında patatesli tavuk kanat yaptım. Yanina Domatesli bulgur pilavı salata ayran var