Neslihan_Celik ElifKarata benim şekerim hep düşüktür kendimi bildim bileli bu durumdan dolayı doktorum sizin zaten düşük boşu boşuna şeker yüklemesi yapmamıza gerek yok dedi
ElifKarata Neslihan_Celik ama gebelik sekeri çok farklı bisey. Genelde doktorlar hep seker yuklemesini önerir Allah Allah sizinki neden önermemis.
Neslihan_Celik minikmucizeemaak bir 0-1 ay varmış paulmarktan almışız iki tane5li takım hastane çıkışı. Birde ben 10lu trendyoldan almıştım hastane çıkışı iki tane şimdi lc waikikiye baktım beden tablosuna 1-3 aylar varmış ben hiç 1-3 ay almamışım üç tanede 3-6 ay takım almışım. 1-3 ay bi kaç takım almalımıyım bilemedim şu an
Neslihan_Celik ElifKarata bende anlamadım kan testime baktı zaten açlık kan şekeriniz çok düşük dedi boşuna vücudunuza yükleme yapmaya gerek yok dedi yükleme yapsak bile yine düşük çıkacak zaten dedi 🤷♀️
Merfakts Dün bizim de kontrolümüz vardı 33+4 haftalık kilosu 2700 çıktı 😅 yaklaşık 2 hafta önden gidiyor gebelik şekerim var. Gerçekten bu tosunları taşımak da zorluyor gittikçe 😂
Neslihan_Celik Merfakts bana önden gidiyor demedi ama haftası doğru sadece kilosu fazla boyu normal mesela
minikmucizeemaak Neslihan_Celik 0 1 ayı çok giyemiyorlar tulum da çok rahat olmuyor şahsen ben tulum 3 kere falan giydirdim ve değiştim
minikmucizeemaak YldrmNUR Gşydirirsin canım tabi alt değiştirirken falan zor oluyor diye ben çok tercih etmedim sadece 3 takım var bende de 2 tane ben almıştım 1 tane hediye geldi
seizetheday Neslihan_Celik olabiliyor iri bir bebek bana 35. Haftada 2513 gr hatasıyla uyumlu demişti