Sofiaa dikiş oldu. Onu buraya yazmak istemedim çünkü ben bir asistan doktor kurbanı oldum. Gerçi ona rağmen pozitif kaldım. Tüm doğum ekibi gayet pozitifken bir tek o şahıs tabiri caizse suratsızdı yılbaşı günü tatil.. bir çok kişi izin almış. Sürekli birilerne kızıyordu. Personelin işini de biz mi yapcaz diyerek. Ekibin geri kalanı beni motive ederken o öfleyip püflüyordu. Açılmam güzeldi doğumda oldu sebebi neydi bilmiyorum kesiğimin.. dikerken birileri yanına geldi. Bu niye böyle oluyor diye soruyordu bir şeyleri. Doktor değilim eğitimine saygım var ama bi şekilde hissediyordum tecrübesizliğini. Hatta yanına gelen başka doktor o iple olmaz bu iple yapcaksın dedi. Odaya çıktığımda bi tuhaflık var canım yanıyor. Başka bir doktor gelip kontrol ediyor. Normalde ertesi gün taburcu olacaktım ama şikayetlerim o kadar fazlaydı ki bir gün daha kal dediler. 2 ocak tatil bittiğinde doç. Dr. Geldi baktı. Vajende vs sıkıntı yok her şey çok güzel. Ama dönüp asistan ve öğrencilerine şunu söyledi. Bu dikiş yanlış! Böyle dikiş olmaz çok baştan savma yapılmış. Kısaca o dikiş neden var bilmiyoruz 😂