Tugba_- MorKelebek54 Aynen bu sene erkek senesi sanırım benim de çevrem hep erkek bebek bekliyor biz hep kız bebek istemiştik Allahım kabul etti niyetlerimizi sağlıklı olsunlar da inşallah 🙏🏻
Tugba_- YldrmNUR Aynen bende öyle düşünüyorum ocak ayında 19 20 dereceleri görüyoruz şaka gibi Allah hayıra çıkarsın bu mevsim garipliklerini 😔
Tugba_- Adenala Hastane çıkışını bende uzun alıcam canım ama onun dışındaki kıyafetleri nasıl alayım diye kafam karışmıştı ama gelen bütün cvplar hemen hemen 40ı çıkana kadar uzun giydirmek yönünde gelmiş bende ona göre bi kaç parça daha uzun alıp kalanını yazlık kıza tulumlardan alırım artık
Adenala Tugba_- Elbise ikili takımlar aldım bende müslin örtü vs 6 9 ay küçük almadım yenidoğan almadım mesela 3 aylık aldım
Tugba_- Adenala 6-9 aylık kışa denk geliyor yine kışlık ürünler tercih etmeliyiz ben henüz geçmedim 6-9 ay alışverişine 😃😃😃
Dilekk09 Tugba_- benimde o zamana denk geliyo 10 Mayıs dedi dr ama ben tulum tarzı uzun kollu ince aldım soguk olur bebek için sonrasında kısa kollu zıbınlarla kalır diye düşünüyorum cunkü benim kızında Mayıs doğumluydu ben hazirana kadar kısa kol giydirmedim bide aydın gibi sıcak memlekette oturmama ragmen
Tugba_- Dilekk09 Benim de 10 mayıs gibi dedi doktorum ama yine de bilemiyorum erken gelmek isterse prensesim başımızın gözümüzün üstüne gelsin 😊😊sabırla bekliyoruz onu ❤️Ben 7 tane tulumun hepsini ince uzun kollu aldım 0-3 aylık hatta gözüme biraz büyük geldi ama bebekler hızlı büyüyormuş. Elbet olcağı vakitte gelir öyle değil mi 😊
Adenala Tugba_- Biliyorum ben büyük aldım 👍 kalıpları dar oluyor birde kışlık elbise takım aldım zaten 🤷♀️
YldrmNUR Adenala e bebektekilerin nasıl acaba kalıbı? Yıkanınca çekiyor mu? Mesela lcw ürünleri biraz çekiyor
Adenala YldrmNUR Daha yıkamadım onu bilmiyorum bebekler hemen büyür dediler yenidoğan almadım o yüzden 03 aldım kalıpları tam sanırım bence acemiyim ilk alışverişim 🌸
Mertsmother Tugba_- yani uzun kollu derken penye ince tarzında haziran geliyor arefesinde zaten ama 😊
Ecemsi MorKelebek54 doğru diyorsun o yüzden bende ikisinden aldım misal sıcak olursa da onları giydiririm diye zaten cabuk büyüyorlar aman aman bi kıyafet almadım annem ve kayınvalidem alıyorlar onlarda abartmadan 😊
Rbs6008 Bizimde doğumu 21 Nisan ile 7 mayıs arası planlıyoruz dedi Dr. ince pamuklu kollu ayakları çoraplı çıtçıtlı zıbın çok aldım 03 ay bende acemiyim soğuk olur mu acaba kalın pek bişe almadım hiç ama örme yelek battaniye falan yetmez mi