Ilaydaile Kızlar ben bebek odası yapmıyacağım gardolap arayışındayım. Uygun fiyatlı önerebileceğiniz sayfalar var mı . istanbulda oturuyorum gidip görüp alacağım
ZeynepEdaa Ilaydaile vivense sitesinden 4 kapakli 520 liraya aldim istersen linkini atabilirim biz kurduk tam bebek dolabi gibi oldu çok şirin birşey.
dunyam3105 Ilaydaile ben çilekten mocha modelinin 2kapaklısını aldım ilerde sığmazsa şifonyerini de alırım diye almadım, dolap gayet güzel hani derler ya tok duruyo longur lungur değil 😊
ZeynepEdaa Ilaydaile https://www.vivense.com/ella-4-kapakli-2-cekmeceli-aynasiz-dolap-modeli.html?gclid=CjwKCAiAmO3gBRBBEiwA8d0Q4np8Yj9uUvwdePONElLizMK7jrYAxh5jrbVmIeTX1qbFYyz3w_2zFRoCd0sQAvD_BwE Şu andaki fiyati bizim aldigimizdan daha uygun.Magazasinda da satiliyor fakat magazadaki fiyatla site fiyatı farkli eşim magazasindan bakmisti internete özel fiyati
ZeynepEdaa Ilaydaile yani malzemesi suntalam. Bence çok kaliteli değil ama uzun sure gider orasi kesin . bizi tatmin etti en azından.magazasinda görüp ona gore de satin alabilirsiniz yeterli düzeyde olduğunu düşünüyorum ☺
Ilaydaile dunyam3105 şimdi baktım canım çok güzel aynısının 3 kapaklısını kardeşim kullanıyo 😊 kalitesini ondan biliyorum
dunyam3105 Ilaydaile aynen selena diye gitmiştim ama onun dolabını beğenmemiştim hatta mağazaya gidene kadar öyle bi rengi düşünmüyordum 😊
dunyam3105 Irmakdkm şöyle ben alalı çok oldu ilk bebeğim için almıştım onu kaybedince kullanmak nasip olmadı şimdikine inşallah, o yüzden fiyatını hatırlamıyorum ama internetteki fiyatları geçerli oluyor