__Asya01__ Irade_2021 men hekime getdim dedi ki gorunur amma tam bilmek isdiyirsinse dopler edek)))) dopler daha yaxindan gosderdi ayaginin arasinda cixinti var idi dedi oglandi mende ele bilirdim qizdi..
Irade_2021 __Asya01__ He mene 9heftesinde oglana oxsuyur dedi.12heftesinde dedi oglandi amma 1hefte sonra yene gel birde baxaq deqiq olsun dedi. Menim ikinci hamileliyimdi 1qizim var
__Asya01__ Irade_2021 siz belersiz Hamilelikde Krip olmaq Pisdi he usaga kecer onda mende ilk hamilelikdi deye bilmirəm usduvuzə saliq krip olmusam amma agor deyiləm yungul kecirdirəm😑
Irade_2021 __Asya01__ He sizde uzi sekili gonderersiz gorum mendeki uziyle uygun gelir? SIZ mennen tez gedeceksiz hekime
Irade_2021 __Asya01__ He qrip yaxsi deyil.Men ozumde qrip dusdum.tezr sagalmisam.hekim vitamin yazdi birde dedi tebii ele kecsin.cay icirdim coxlu.Limonlu ice bilmirdim ureyim bulanirdi.amma murebbeli icirdim
Yenianne7 Çok tatlısınız 🥰 Hepsini okuyorum yazdıklarınızın çok şirin geliyor. Hepinize hayırlı doğumlar dilerim 🤲🏻🌸
Ayten_Veliyeva00 Salam qizlar. Sukur yaxsi gedir 🥰 25 hefteyik. Bel agrisi olan varmi ? Ara sira olur mende Irade_2021
__Asya01__ Ayten_Veliyeva00 Salam) hamilelikde olur mende de İlklerde agriyirdi indi kesib amma)bele de deyirlər kioglan usagi olnda bel agriyir🤷♂️🤷♂️sizde nedi cinsiyyət?)
__Asya01__ Irade_2021 mende teze dusmusem 5 ay qorudum ozumu sonra da birden bire gordum ki tutmusam(murəbbəli cay icirəmm