__Asya01__ Irade_2021 Salam Irade_2021 Salam Necəsiniz?)sukir yaxsı gedir.18 haftadayam))) Sizde nece gedir ?
Ayten_Veliyeva00 Salam qizlar. Sukur yaxsi gedir 🥰 25 hefteyik. Bel agrisi olan varmi ? Ara sira olur mende Irade_2021
__Asya01__ Derman hec isdifade elemisiz? Mende de var idi derman atdim kecdi indi da derman atmiram kecibdi
Irade_2021 __Asya01__ Yox derman atmadi.bir teher yola verdim.menim en cox iy hissiyyatim coxdu.iyler mene pis gelir onda ureyimi bulandirir
Irade_2021 __Asya01__ Hekim oglana oxsatdi tamam deqiq gelen hefte bilecem.Bes siz bilirsiz cinsiyyetin?Hansi xesdexanaya gedirsiz?
__Asya01__ Irade_2021 hə men de bilir uje oglandi) Men hovsanda qaliram ele burda pasyolkaya gedirəm hekimin de adi Aynur hekimdi cox yaxsi hekimdi)))siz hara gedirsiz bes?
__Asya01__ Irade_2021 hec vitamin falan atmirsiz? mende iyne istifadə elemirəm amma vitamin dermanlari icirəm))
Irade_2021 __Asya01__ Sag salamat alasiz qucaginiza.D vitamini icirem birde baliq yagi.Iyne niye vurursuz?
Irade_2021 __Asya01__ Gondere bilirsizse bura gonderim baxim gorum oxsuyur menim uzimnen.mende yukeleyecem indi.Ayaginin arasinda hekim cixinti gordu