• Doğum
  • Sezeryen sonrası kalkma

Mervepera Beni 6-7 saat sonra kaldırdılar. Hemşire geldi baktı muayene etti dikişleri, uyuşukluk geçti mi diye falan, sonra kaldırabilirsiniz artık dedi. Giydirdi annemle eşim, o şekilde kalktım. Hemen kaldırsalar bende hiç his yoktu düşürürlerdi yani.

Mervepera yok uyuşukluk 2 en fazla 3 saat içinde geçiyor ama kalkmaya izin vermiyorlar 😊

-meso- çabuk geçiyormus ben 1 kere oldum farklı birsey için uzun sürmüstü geçmesi🤭
      Anladım o zaman yine hemen kalkmak sorun galiba dr a bir çıtlatacağım zaten memnun kalmamıstım hemşireler den hiçbir sekilde bilgi vermediler emzirme vs sadece serum takıp iğne vurdular

Mervepera evet çabuk geçiyor bana doktorum 4 saat sürer uyuşukluk demişti 1.5 saat sezeryan sürdü iki üç saat sonrada uyuşukluk geçmişti

Denizzasl şuan bişeyim yok atlattım çok şükür ara sra ağrım oluyo sadece adet ağrısı gibi

Mervepera tam 5 saat sonra izin veriyorlar zaten uyuşukluk anca ozMn açılıyor kalkıp pijama sen giyiyorsun ilk gün sıvı dendi ama çorba yasaktı m.suyu çay kahve bide bisküvi

pnar8007 ben genel olmustum çorba içirmislerdi kahve çikolata yemistim yemeği hatırlamıyorum da genelde kaç saat sonra kaldırıyorlar acaba dr a diycem gidince bunda da genel istiycem gibi duruyor belden uyusmayı kaldıramam sanki ya fenalık gelmisti bana yeşil örtüler falan baglı anom zaten korkuyordum 🤣 dayanamam bence bise olur mu diye habire stres olurum

Mervepera benm sürekli tansiyonum düştü doğumdan sonra sürekli cihaza bağlandım tansiyon için 4 lerdeydi bu zor geçti biraz ama 5 saat sonra kalkıp yürüyorsun ikisinde de öyleydi

@"Mervepera ben 11.30 da odaya geldim 18.00 ayağa kaldırdılar beni

@"Mervepera seni niye hemen kaldırdılar bende anlamadım