TT8694 Rukoss Ben kaldım. İğne ile düşük yaptım. 2-3 ay vücudunu dinlendir dedi doktor. Sonra tekrar denedik ve oldu.
minnosbirkiz Rukoss dış gebelikten 6 ay sonra rahim filmi çektirdim temiz çıkmıştı ama ne olur ne olmaz, yinede çektirmek gerekiyor, demek ki bi tıkanıklık vardı ki dış gebelik yaşadık, film çekimi 5-10dk anca sürüyor, bida acı çekmemek için önlem almakta fayda
Busraltn Lepatya65 merhaba,bende ameliyet oldum sağ tüpümü aldılar. Ne zaman regl oldunuz ve hamile kaldınızmı
Aysegul_dur Rukoss bende dış gebelik geçirdim ama ben ameliyat oldum kürtaj ve iğne yetmedi ameliyat sonrası benden film istediler ama sana gerek kalmaya bilir ama bana doktor iğnenin etkisi 6 ayda geçiyor demişti bilgin olsun canım
Busraltn Seherakdogan-33 ilk regl ne zaman oldunuz. Bende bir tüpümü kaybettim dış gebelikten dolayıda.
Rukoss Heycanlianne_41 kemoterapi iğnesiymis bebeği içimizde curutuyorlar bebeğin genelde yeri belli olmadığında vuruluyormus o yüzden
Merve_818181 Rukoss bende iğne ve temizleme kürtaj gibi bişey yaptılar iğne sonrasında 2 ay korunmamızı istedi doktor sonra 6. Ayda hamile kaldım ve sonrasında olan gebelik daha sağlıklı olur demişti doktorum rahim filmide çektirmemiştim tam onu çektirmeye hazırlanıyordum o zamanlar hamile olduğumu öğrendim yani şuan 18 haftalığız ve sağlıklıyız çok şükür
Aysegul_dur Rukoss en az 6 ay kanser iğnesi anca atıyormuş vicut ama kürtaj ve iğne ile dusurduysen filim istemezler birdaha canım