Cucu_01 _Feslegennn__34 bence yap ben sabah yapmadım testi saat 4 5 gibiydi yapmıştım varsa her türlü çıkıyor zatwn🙏
Aysezeyno _Feslegennn__34 gününüz geçti mi ben aşılama ile hamile kaldım ve test günüm olmamasına ragmen erkenden yapmıştım çıkmıstı varsa farketmiyo bence aksam sabah cıkıyo gebelik oluştuysa
MorKelebek54 _Feslegennn__34 yap kuuzm yap gebelik varsa sabah aksam idrar fark etmez yaparsan sorun olmaz
mrvakcn Canım benim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🥰 doğum günün kutlu olsun 💜💜 benim de merak ettiğim sabah ilk idrar ile mi yoksa farkediyor mu test için öğrenelim bakalm
Cana_ mrvakcn @_Feslegennn__34 kızlar bn adetime 2 gün kala kaset test yapmıştım akşam üstü gibi bir saatti direk net çıkmıştı iki çizgi
_Feslegennn__34 mrvakcn Çok teşekkür ederim kuzum inşallah vardır bu yıl bizim yılımız olsun inşallah yapmaya korkuyorum artık ellim ayağım boşalıyor 😓
_Feslegennn__34 Cucu_01 yapmaya korkuyorum ya cikmazsa diye hep negatıf gördüm ve bu ay herkes beni aradı düyamizda hamile olduğu gördük diye böyle olunca daha çok umutlandım 😓
_Feslegennn__34 Aysezeyno Benim adetlerım düzensız pcos var diğer ay 7 de olmuştum en son test yapsam çıkar artık olumlu olumsuz ama korkuyorum yine negatif görmekten çok şeffaf akıntım bel ağrım var 😓
_Feslegennn__34 MorKelebek54 inşallah çıkar ya çok umutlandım ya çıkmazsa diğer o iki testımde aşirı siliktı 😓
Cana_ _Feslegennn__34 yani her halukarda sonucu değiştiremezsin cnm varsa vardır yoksada önümüzdeki ay olur inşallah nolacak sanki yap gitsin hadi
umut0808 _Feslegennn__34 negatif se birdaha denersin her ay yeni bir umut, hiç rahmi yumurtası olmayan kadınlar var şükretmeliyiz
Aysee6346 _Feslegennn__34 test yaptınız mı benimde ilk gebelikte 4 gün adetine kala yaptım ve çıkmıştı
Cucu_01 _Feslegennn__34 seni çoook iyi anlıyorum bende tam vazgeçtim tamam bitti dediğim zaman rabbim nasip etmişti o yüzden gecikiyorsa emin ol yolun sonu yine çiçektir inşallah 🌸🌸💜