HESA20 _Feslegennn__34 güzel bir haber bekliyorum senden 🤲tanımasamda dualarım seninle bu arada doğum günün kutlu olsun yeni yaşında bebeğin seninle olsun 🤲bnm de 17 Ocak doğum günüm ama ben adet oldım 3.günüm bugün..
_Feslegennn__34 HESA20 yaa çok çok teşekkür ederim mesajınız çok mutlu etti beni test taptığım gibi attıcam inşallah buraya bende çok merak ediyorum 🥹
_Feslegennn__34 HESA20 bu ay olmadı diğer ay sizin güzel haberlerınızı alırız inşallah rabbım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🥹🥰🌸
HESA20 _Feslegennn__34 İnşallah pozitifi görürsün canım Rabbim çifte mutluluk nasip etsin inşallah 🤲🥰
_Feslegennn__34 Aysen_23 Ya ne güzel inşallah pozitif güzel bir sonuç olur sizin için sonuçlarınız çıktı mı peki
karansmom_ _Feslegennn__34 doğum günümden 2 gün önce öğrenmiştim.☺️ sizin içinde hayırlısı olsun inşallah🙏
_Feslegennn__34 karansmom_ Ne güzel bir hediye darısı benim başıma inşallah inşallah benimkide pozitif çıkar ve bana çok güzel bir hediye olur hayırlısıyla yavrunuzu kucağınıza alın inşallah 🥰🥹🌸
_Feslegennn__34 Ebrarabla_06 bildiricem inşallah canım korkuyorum yine hayal kırıklığı yaşarım diye☹️