Dilarakaan Hulya57 Canım sen yinede bir sağlık ocagına veya devlet hastanesine gidip genel rutin değerlerine baktır benim doktorum 2 ayda bir istiyo valla ve sor hocam değerlerime hiç bakmadınız de böylesi biraz saçma geldi bana 🙄
Hanus Hulya57 ilk 3 ay folik asit kullanılıyor zaten onu kullanma zorundasın canım. Folik asit bitince multivitamin verir bütük ihtimal. Ama Sen hamilr kaldıgında test yaptırıp kan felan vermedinmi? Kan değerlerimi bilmiyormusun? Değerlerini bilmen daha iyi olurdu.
Dilarakaan Ufkumm 3 günde 1 DECAVİT . 3 günde 1 Solgar balık yağı hapı ( balık yemediğim için ) . Birde hergün 1 kez kalsiyum 😊 İlk ay itibari ile magnezyum ve ferro sanol içiyorum .
Bgusta Ufkumm decavit, oral damla,pembe bi demir hapi,rennie duo mide yanmasi icin surup 😄 suan 27 haftalik. Ve decaviti, demir ilacini kesin kullanmam gerektiğini soyluyor her defasında.
Fbasturk Zezgit neden folik asiti bırakıyorlar ben 31+5teyiz doguma kadar femix omega diye kapsamlı bi çok vitaminler folik asit filan var içinde onu kullanıyorum, doktorum prof. Hiç bana folica filan vermedi istersen araştır canım ama bebek için çok önemli vitaminler içeriyor femix omega ücretle alınıyor
Tugbabu5952 Zezgit bence sen garantiye al sor herkese birtanede olsa verilen bu ilaçları hiç bir sekilde vermemesi garip değerlerne göre olsada sen mutlaka sor
AyseNurv 3 Aydan sonra bana folik asit bırak dedi ferrum diye kan hapı verdi bide reginesis diye bir omega ilacı vermiş tek kan içiyorum ben sormadım doktora ama
Ufkumm svmeybgl bu imomu herkes söylüyor ama işte bana Decavit, maltofer ve magosit verdi Bi test falan yapmadan kimse de kullanmıyor
Ufkumm [bilinmeyen] şimdilik kullanim de zaten doktoru değiştircem cnm memnun değilim 2 hafta sonra cvs sonuçlarım çıkacak o zaman yeni Bi doktora gideceğim