Merve201119 Ufkumm imom omega kullanmaya başladım 27 haftamdada kan ilacına başladım canım tardyferon
Tontikinannesi 12.haftaya kadar omega 3 ve folikasit kullandım. 12 den sonra kan ilacı ve omega 3 e devam ettim.7. Ayda omega 3 ü bıraktım.Balık mevsimi olduğu için balık ye dedi doktorum.Şuan sadece kan ilacı kullanıyorum😊35+5 teyiz bu arada.
Busracan93 Ben multivitamin olarak Elenatal 1 kullanıyorum 14.haftadayım. Kullanmaya başladığımdan beri enerjimde artış hissediyorum. 😊
Gamze-34 Busracan93 bende aynısını kullanıyorum folat değerım 22,85 çıktı çok deıl mı bebege bi zararı dıkunur mu acaba
OgretmenEva Ufkumm 12 haftaya kadar folik asit, 12 den sonra gynoferon,coledan d vitamini, omepaVm vitamin kullanıyorum 26 dayız vitamine son aya, demir ve d vitaminine doğumdan sonraya kadar devam dedi doktorumuz
Fbasturk Zezgit neden folik asiti bırakıyorlar ben 31+5teyiz doguma kadar femix omega diye kapsamlı bi çok vitaminler folik asit filan var içinde onu kullanıyorum, doktorum prof. Hiç bana folica filan vermedi istersen araştır canım ama bebek için çok önemli vitaminler içeriyor femix omega ücretle alınıyor
Tugbabu5952 Zezgit bence sen garantiye al sor herkese birtanede olsa verilen bu ilaçları hiç bir sekilde vermemesi garip değerlerne göre olsada sen mutlaka sor
Hanus Ufkumm Herkesin değerlerine göre ilaç verilir. Senin değerlerin iyiyse sana vermeyedebilirler. O yüzden ben neden kullanmıyorum diye düşünme. Bir de doktordan doktora çok fark ediyor, her doktor anlaşmalı çalıştığı ilaçları öneriyor.