Busragul52 Kızlar merhaba, pendik kurtköyde lokman hekim ünal isaoğluna giden onda doğum yapan varmı? Memnuniyet ve memnuniyetsizliklerinizi öğrenmek isterim. Salı günü ünal doktorda detaylı ultosonum var
semrabgt Busragul52 merhaba ben Ünal hocaya gidiyorum . 6. Haftadayım ama bundan önce 1 sene boyunca pcos ve hormonal hastalıklarımla ilgili Ünal hocayla devam ettim gebelik planmasını da kendisi yaptı . Ve tüp mide ameliyatından 9 ay sonra hamile kaldım :) Bu süreci de onunla tamamlamayı düşünüyorum
Dnzg1 Busragul52 o kadar iyi bir doktor ki ben o kadar doktor gezdim ama Ünal hocam çok başka. Ne kadar soğuk görünse de o kadar profesyonel bir doktor ki. Alanında çoook çok iyi. Zaten yakında profesör olacakmış 🌸
senalala Merhaba, detaylı ultrasona gittiniz mi acaba Ünal beye, nasıldı Perşembe günü benim de randevum var pek bilgi bulamadım
Arsinli senalala gittiniz mi nasıldı randevunuz bende ona gitmeyi düşünüyordum detaylı ultrason içinde 😇
senalala Arsinli eğer hala gitmediyseniz ben kendi açımdan tavsiye etmiyorum para vermişken başka bi hastane bulun. Gecistirir gibi yaptı bebeğimin yüzünü bile tam göstermedi.
Arsinli senalala gitmedim henüz aradımda günde iki detaylı ultrason bakıyormuş ve randevuları full doluymuş iler bir tarihe kadar benimde haftam geçiyor mecbur başka yere bakıcam teşekkür ederim 😇
Tgce_28 Bende Ünal beyi merak ediyordum post açmıştım hatta Hiç iyi bi doktor kalmadı mı ya artık doğumum olcaak ama daha tam işte bu doktor hiçbir olumsuz yorumu olmayan birine rastlayamadım
senalala Tgce_28 Bende de aynı 25. haftadayım ama şu yaşadıklarımdan güvenim o kadar kırıldı ki doğum korkusu başladı. İnşallah iyi insanlarla karşılaşırız