Kul Heyyo bende doğurdum ☺️burada çok yorumda bulunmasamda bilmedigim bir çok şeyi burdan öğrendim ve sizlerle doğum hikayemi paylaşmak istedim ,38. Haftamda yapılan çatı muaynem sonucunda 2 santim açıklığım olduğunu ve normal doğuma uygun olduğumu öğrenmiştim ertesi gün doktorum çağırdı yatış yapmam için çağırdı am ben suni sancı dan korktuğum için gitmek istemedim normalde özele gidiyordum ama devlette de bir doktorum vardı birde ona muayeneye gideyim dedim 18 Aralık da onada muayene oldum 1 hafta geçmesine rağmen açıklığım aynıydı nst de sancılarım çıkıyordu ama ben hissetmiyordum doktorda 1 hafta sonrası na tekrar randevu verdi eve geldik annemlerde İstanbul dan doğumda yanimda olmak için gelmişti bir hafta sonraya kalınca hafiften üzüldük ama kendi sancim beklemeye kararliydim o gece annemler erkenden yatmak istedi bende odama geçtim eşimle TV bakıyorduk gece birden sancı girdi inanın doğum sancısi olduğunu anlıyorsunuz 5 dk aralıklarla devam edince afedersiniz ishal şeklinde icim istifra şeklinde midem boşaldı yaklaşık 1.5 saat sancimi evde çektikten sonra annemleri uyandırıp hastanenin yolunu tuttuk hastane de muayenem sonucu 5 cm acilmam olduğunu öğrendim epidural istemedim son ana kadar herşeyin normal olmasını istiyordum sancılarım hep aynı sıklıkla oldu arada ebeler muayeneye gelip acilmamin arttığını söylediler hastanede de bir kez kustum 10 cm açılmaya ulaştık ama bebeğimin kafası yukarıdaydi bu yüzden suyumu patlattılar ve sancim geldikçe ikinmami söylediler sonrasında doğum hanenin yolunu tuttuk kuvvetli 4 5 ikinmadan sonra canım oğlum kucağımdaydi hemen ten tene temas yaptık onun giyinmeye ve babasının yanına götürdüklerinde dikişimi attılar oğluma kavuşup odamıza indik oğlum 5:23 de 3.3 gram 52 cm dünyaya geldik şimdide evde gazimizi çıkartıyoruz bebenizle en güzel vakitleri geçirebilmek için normal doğumu sonuna kadar isteyin herşey geçip gidiyor mış kokulu yavrunuz size kalıyor. İç dikişimi bilmiyorum 1 tane dış dikişim var sizin sorularınız varsa yanıtlayabilirim şuan benimde meme uçları acıyor önerileriniz varsa alabilirim hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar 🤗
EbruUurluGkta Kul Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşllah 🤲🏻 Darısı biz bekleyenlere bende buğün 38 oldum bakalım ne zaman gelcek 🤷🏼♀️
Minikdunyam Kul Allah analı babalı büyüsün sizi kim giydirdi o süreçide biraz anlatımısınız ... bebegin ve benim kıyafetlerim aynı poşette ayrı ayrımı yapsam bilemedim
Buseamaikizlerburcu Gozun aydin cnm Allah anali babali buyutsun bnde dogurrum insallah artik 38+4 um 🤗
Hlmehsyn Gözün aydın canım. Rabbim analı babalı büyütsün inşallah darısıda bizlere. 39+3 olduk. Bizde bizede dua et 🙏🏻🥰
Kul Minikdunyam ben özelde doğum yaptım sancıları odamda çektim boydan gecelik çok faydalı oldu dogumhaneye de aynı kıyafetle çıktım önlük falan giydirmediler başörtum bile başımdaydi yani bebek içinde ayrı poşet yapmıştım bı tane bez iç zibinlari dış tulumu battaniyesi falan o şekilde annemler hemşireye teslim etmiş
Minikdunyam Kul ne güzel bende özelde yapacağım ama kendi önlükleri var belki giydirmezler çok teşekkür ederim artık bi ay sonra öğreneceğiz
Gizemsongul Rabbim anali babali buyutsun canim. Hayirli bi evlat olsun insallah. Bende 15 aralikda dogurdum. Goguslerim yara oldu. Bebegi emzirmeden once azcik sık gogsunu sütünü sür yaraya ondan sonra emzir hafifletiyo agriyi birazcik
Kul Minikdunyam ama zaten sancı çekerken çoksa dikkat etmiyor insan kendine kim giydiriyor ne yapıyor diye mesela ben hayatımda hiç erkek doktora muayene olmamistim ama nöbetçi doktor erkek olduğu için dogumumu o yaptırdı utanma felan olmadı yani beni kim kurtarsa diye bakiyordum😂
Deryagks Kul öncelikle hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün. Ben 31 haftalık hamileyim böyle güzel Doğum hikayeleri duyunca cesaretleniyorum çok teşekkürler darısı başıma inşallah
Sevinpoyraz Kul benimde 39+1 bugün ama ne zaman dogurcam diye heyecandan beklemekten çok yoruldum galiba. bende 38 haftamda gittim doktor 1 cm dedi, sence bende dogururmuyum artik
Kul Sevinpoyraz hiç kafana takma bebek gelmek istediği zaman geliyor 2 santimle 1 hafta dolaştım ama 10 santime 4-5 saatte ulaştım herşey bebeğinin elinde en kısa zamanda sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🤗
Sevinpoyraz Kul amin amin Insallah, instagramda ebeayse diye biri var, o sürekli çömelin diyor, onun çömelme hareketi hakkında bilgin var mi
Kul Sevinpoyraz günlük hayatta diyorsa zaten namaz kılarken hep çömelip kalktım etkisi olmuş olabilir bol bol yürüyüş yapıp merdiven inip çıkmıştım ayrıca sancı esnasında oradaki ebeler de bebek aşağı insin diye çömelip ikinmami söylemişlerdi