Efnanefnan Ceren1993 pamuk ellerinden öperim bu evladin . Rabbine teslim oluşuna hayran kaldim. Madallah size..
Cikalatambenim Ceren1993 Maşallah sana güzel bebek okudum canım ❤️sağlıkla büyüsün inşallah hiç korkmana gerek yok annem kardeşimi doğurduktan sonra bi komşumuzda doğum yapmıştı bebeği aynı Sizin dediğiniz gibiydi doktor sütü yağlı olan biri emzirsin demişti annem sağolsun emzirdi sağlıklı ve şimdi kocaman oldular
Rosealbina Ceren1993 tebrikler inancınıza cesaretinize hayran kaldım ben yapabilir miydim inanın bilmiyorum sizi tüm kalbimle tebrik ediyorum umarım yaşamı boyunca hep sağlıklı olur kuzunuz 🧿🧿
Bayramiye Okudum üfledim canım bende tüm bebekler çocuklar sağlıkla büyüsün hiç hasta olmasın inşallah, çok tebrik ederim sağlıkla Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah cesaretin için de ayrıca tebrik ederim seni maaşallah 🙏🧿
Egemoms1303 Ceren1993 aman küçük adaaam maşallah sübhanallah sana teyzecim Rabbim hayırlı sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah ❤
GulserenKY Ceren1993 Hosgelmis Kerem Ali. Oğlumun adı da Kerem. Rabbım sağlıklı hayırlı mutlu biz ömür nasip etsin ona. Hayatı boyunca yüzü hep gülsün mucize Kerem in 😊
MorKelebek54 Ceren1993 masallah minik kuzuya🤲🏻🤲🏻❤️❤️ doktor sagliklis dese dahi o benege cani veren Allah. Doktor buna karar veremez 🤷🏻♀️
MorKelebek54 Ceren1993 okurken gözlerim dolu dolu okudum gercketen🤲🏻 hamileiignde bi cok seye gogus gerip sabredip doguma girmeden oncede kendini rabbine teslim etmis bi annesin🤲🏻 herseyden once ne olursa olsun mucizenden vazgecmedigin icin helal olsun 🤲🏻🤲🏻 rabbim old diyince oluveriyor iyi ki aldirmamissin bebeğini o cani veren rabbim sana da guc kuvvet vermis🤲🏻 saglikla buysun insallah bebis ☺️ bu hikayen umudu olmayanlara da umud olur insallh ☺️☺️