Kızlar selam hamile kalmam imkansız gibi birşeydi ama Rabbim ol dedi ve ben hamile kaldım kistim vardı 3 cm hafta ilerledikçe büyüdü 7 cm oldu 16. Haftaya kadar inanılmaz ağrılarım vardı birgün çok rahatsızlanıp doktora gittim ve doktor bebeğin kalp damarları ters alamamız lazım dedi ve ben olmaz diyip eve döndüm başka doktor buldum ve 20. Haftada eko çekilmesi gerektiğini öğrendim 1 ay boyunca eko için bekledim bu seferde 20. Haftam geldiğinde bebeğin kalbinde parlaklık görüldü 28. Haftada geçer dediler bu seferde 28. Haftaya kadar bekledim ama maalesef geçmedi gelişim geriliği var akciğer bağırsak ve böbrek sorunu olabilir dendi hamileliğim hep bi eziyet ile geçti doktora gitmek istemedim hiç ama imtihan deyip kendime telkin verdim doğuma 2 gün kala doktoruma sordum geçmedi mi hala diye ama maalesef 38+4 olmama rağmen geçmedi perşembe günü sabah erkenden hastaneye gittim doğum için bebeğimde gelişim geriliği vardı bundan dolayı küveze girer diye çok korkuyordum ama sabah makyajımı yaptım ve Rabbime ben bebeğimi ve kendimi sana teslim ediyorum sen bizim için hayırlısı neyse onu ver dedim hazırladılar beni sezeryan için 8.30 da ameliyata alındım 9.04 te bebeğim doğdu ( doktorum benimle ameliyat hanede konuştu sakin olmam için ) spinal oldum ağrı filan hissetmedim çekiştirmeyi filan hafif hissediyorsunuz ama acı asla yok oğlum ağlayınca çok şükür küveze girmeyecek dedim bebeğim su yuttuğu için burnu tıkalıymış ben hani hala niye vermediniz bebeğimi dedim doktorum sakin ol lütfen bebek tam arkamda üzerini giydiriyorlar gayet sağlıklı akıllı oğlum var dedi 2 dakika sonra oğlumu yanağıma koydular öptüm resimimizi çektiler ve bebeğimi görürdüler ben 15 dakika sonra ameliyathaneden çıktım ve ne eşim ne kayınvalidem ne de annem vardı bebeğe noldu dedim direk hemşireye o da annes odadır der hayır dedim beni karşılayan bekleyen yok bi sorun var dedim odaya kadar beni sakinleştiremediler odaya girince burda mı diye bağırdım annem yemin ederim ki burda bak diye gösterdi😂 su yuttuğu için hemşire bebeğin yanından ayrılmayın kusarsa bize haber verin deyince bizimkiler telas yapıp yanından ayrılmak istememişler meğerse 😂😂 ağırlarım Tabiki oldu ama evladım çok şükür yanımdaydı herşey gelip geçerdi diye sakin kaldım yine binlerce kez şükür ki evladım yanımda bebek kardiyoloji bölümüne gittik 8 günlükken kalp kapakçığında açıklık varmış ama kilo aldıkça kapanır dediler hastalanmaması lazımmış sizden ricam oğlum Kerem Ali için şifa niyetine birer Ayetel kürsü okumanız Rabbim herkesin evladını korusun içinde de benim yavrumu