Bizde şuan 9 aylık evliyiz, evlendikten 4 ay sonra korunmayı bıraktık her ay adetim gecikiyordu ama test yaptıktan sonra adet görüyorsum çok üzülüyodum, sonra yine böyle adetim gecikti bayağı 10 gün falan test yaptım yine çıkmadı sonra korktuk doktora gittik özele doktor ultrasondan baktı baktı bişey göremedi sonra hap verdi yumurta çatlaması için kullandım bitirdim onu sonra çocuk istediğimiz için deniyorduk neler yapmadıkki, sonra ertesi ay yine gecikti adetim ama öyle umursamadım dedim yine hap kullanırım geçer ama bi yandanda test yapmak istiyorum sonra testi bi yaptım çift çizgi eşim işteydi benim elim ayağım titremeye başladı heyecanddan eşimi aradım oda şaşırdı çok mutlu oldu ben babamı olucam şimdi dedi sesi dalgalanmaya başladı ağladık sonra hemen eşim işten gelince kan testi yaptırdık 691 çıktı hamileydim kesin, ama 5 haftalıkmış çok yeni. 6. Haftamızda gittik bebişimizin kalp atıışını duyamadık üzüldük,7. Haftada özele gittik özelde gördük minicik bir kalp ve şuan 12 haftamın içindeyim bebişimizin cinsiyetini öğrenicez 2 hafta sonra heyecanlıyız çok. 🤰🏼