Edirefp oncesinde 2 sene flort ediyorduk zaten benim okulum devam ediyordu. Ailem taniyordu esimi. Mezun olduktan sonra istanbulda is buldum. Esimde istanbulda yasiyor zaten beraber kalmaya basladik bir sure sonra oyle devam etti. Valla annemler ilk basta biraz karsi geldi elalem ne der diye. Malum cevre, toplum baskisi cok yogun ne olursa olsun. Ama sonra herkes alisti. Yani ayni sehirde benim tek basima ev tutmamda biraz sacma olacakti zaten. Turkiyede bir cok farkli kultur, bakis acisi var. Bizimkiler yine o kadar serbest goruslu degillerdi. Arkadaslarimin ailelerinden cok daha acik goruslu olanlari biliyorum. Mesela annem esimi Izmire geldiginde hep otellerde yatirdi flort ve birlikte yasama donemlerinde. 😊 Yine de bir noktada herkesin kendi hayati oldugu icin ailelerin saygi duymasi gerektigine inaniyorum. Bir de tanimak gercekten cok onemli karsindaki kisiyi. Biz beraber yasadigimiz donemde kavga da ettik, sinir de olduk birbirimize. Karsindaki kisinin her halini biliyorsun evlendikten sonra degisir mi acaba diye dusunmuyorsun en azindan😊 Bu arada babam yok. Belki olsa o daha karsi cikabilirdi bu duruma ama bilemiyorum emin degilim. Sonrada evlendikk. Evlendigimiz gibi de bebis oldu. Mutluyuz bakalim. Allah saglik, huzur versin hepimize yuvalarimizda.