Elif5509 dhbetul kesinlikle aradaki güven önemli. Bir de bebeğim erkenden aşağıya indi onun için iyi bi doktor olsun beni güzel güzel yönlendirsin istiyorum 🌸
dhbetul Elif5509 savaş bey vardı o da çok iyiydi hatta gittiğim en iyi doktordu. Eminim siz de çok seversiniz. Eğer hastane önemli değil derseniz o da üniversiteye geçmiş
Elif5509 dhbetul üniversteye hiç gitmedim hiç bilgim yok orayla alakalı olmadı onu da bi araştırırım 😅
Ucarbabyy dhbetul o zaman kesinlikle sultan hanıma gidin ben sultan hanıma aşırı memnunum çok zarif bir doktor kafanda soru işareti hiç bırakmıyor
dhbetul Ucarbabyy Sultan hanım maşallah kapısı her zaman dolu randevuları bana uymadı bir türlü. Normal doğum olursa diye kadın doktor seçmeye çalıştım Ayşegül hanım olmasa Sultana gidecektim ben de
Ucarbabyy dhbetul öyle gerçekten baya yoğun sultan hanım bende yorumlardan görüp gitmiştim iyikide gitmişim
Burcu58 Elif5509 Yaa Levent beyin Numuneye geçeceğini nerden duydunuz acaba ? Benim ikinci bebeğimde ki doktorum oydu da gidince çok üzülmüştüm şuan heyecanlandım ondan soruyorum üçüncüye hamileyim 😂
Elif5509 Burcu58 kendi söyledi Levent bey takipliydim normalde son kontrole gittiğimde numune ye geçiyorum ben dedi güvenlik soruşturmam var dedi. Tam günü belli değil dedi
Burcu58 Elif5509 Yaaa çook sevindim inşaallah ben doğurmadan geçer 😂 teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için 🫶🏻