Semanur_02 Hulo2105 bana sadece kese var bebek görünmüyor dedi haftaya çağırdı tekrar bakarız dedi sence bebek görünür mü çok korkuyorum ya görünmezse
Balbebek012 Asiyam__010 kızında mı yazındı😆 ayy ben 3.bebepimi planlı yapıp asla yaza getirmeyeceğim kız yazın doğum ne zormuş öyle çok şükür geçti gitti darısı sana olsın kolaylıkla geçer gider hepsi sağlıklı doğumlar 🌸
Sedeffakiinn Mikrofon0 koku hassasiyeti, yağlı şeyleri yiyememek, kabızlık, akıntı fazlalığı ve alt karında ağrı, bel ağrısı hissediyorum. Siz de neler var?
Betul-97 İlk hamileliğim 9+1 olduk. Kalp atışını da duyduk 20 gün önce. Kasık ağrısı diye gitmiştim hamile olduğumu da öğrendim. Kistim 9 cm oldu onun dışında sağ ve ekstra minik minikte kistlerim vardı. Çok fazla kasık ağrısı çektim ama geçti şükür. Hatta pazartesi kontrolüm vardı. Doktorum kistlerimin gittiğini söyledi. Fındığın sana yardımcı oluyor dedi. 9 cm olan da 6 cm’e düşmüş. 1-10 ağustos arası olabilir doğumum. Nasip olursa inşallah normal doğum istiyorum 😊😊
Aysegul58 Betul-97 kistlerin rahimde mi canm. Bende de varmista kontrolume de var daha hayirli kolay sekilde kucagina al insaAllah minik kuzunu. 💐
Balbebek012 Asiyam__010 nisan yine iyi ya yaza dopru bebekte sen de toparlanırsın benim dikiş ı’m 2 ay iyileşmedi ağustıs çok kötüydü
Betul-97 Aysegul58 Rahimde mi bilmiyorum da. Sol tarafımda vardı o büyüktü sağ tarafımda var dediler. Sonra kist değil yumurtalığın büyük dediler. Kafam karıştı. En son bu doktoru buldum çok memnunum. Bebekten çok kistimin ultrason fotoğrafı var 😁😁 Kesenin altında gördüm ben ultrasonla bakarken. Ama şükür geçmiş yoksa doktorumda dedi kese büyüdükçe kistlerin de var olduğu için sıkıştırır dedi. Sezaryen olursan alırız dedi de zorunda değilsin istersen normal doğumda yapabiliriz dedi. Şükür ama geçti.
Betul-97 Aysegul58 Doktorum ama kötü konuşmadı bana. Hamilelikte büyüyebilir, küçülebilir ya da aynı kalabilir dedi. Eğer 20 cm olursa dedi şu an hatırlamıyorum belli bir haftaya kadar bekletiyoruz sonra kisti alıyoruz dedi. Bebeğe bir problem olur mu dedim. Keseyle kistin aynı yerde değil sorun olmaz korkma demişti. Ama şükür küçülmüş.
Aysegul58 Betul-97 çok şükür sevindim adına. Bende de kist varmis ben de endiselendim biraz ama doktorum sorun olmaz dedi 2 hafta sonra kontrolüm var tekrar bakilacak işte. insaAllah benimki de küçülmüştr. 💐
Betul-97 Aysegul58 İnşallah küçülür sizi bilmiyorum ama bana çok ağrı yapıyordu. Özellikle ilk başlarda büyüyordu zorlanıyordum. Eğer doktorunuz kötü konuşursa başka doktora gidin tek doktora güvenmeyin. İlk başka başta bir doktora gidiyordum çok kötü konuştu hiç sevinememiştim hamile olduğuma. Kötü düşünmeyin İnşallah her şey güzel olacak 💜💜
Aysegul58 Betul-97 insaAllah aklima hiç kötüyü getirmiyorm tabi agri yapar demisti doktorm suan 9+1 haftalik hamileyim bende ara sira minik agri haricinde hic belirtim yok zaten. İnsaAllah o kistte küçülür kaybolur icim rahatlar. Zaten suan hem devlet hem ozele gidiyorm ama devlette doktora demedim o da ultrason ile bakti bi sey demedi gormedi galiba ya da dikkatli bakmadi 😂💐