ravzae Mercimeek benimde şekerim var henüz doğum zamanım belli değil her şekeri olan erken mi doğum yaptırıyorlar acaba?
Mercimeek ravzae evet çiçeğim öyle oluyormuş 🥹 37. Haftada alacaklar o yüzden bebiş riski girmesin diye
Mercimeek Aybarssmom_ sağol çiçeğğiiim 😍 17 ocakta doğacak seni takip ediyorum 37 de gelecek benimki de böyle giderse muhtemelen @umrumdadegil de 37. Haftada doğurur skskk
Mercimeek Merivvee benim açlıklarım çok yükseldi normalde 90 felan çıkıyordu 29. Haftadan beri ben yatıyorum riskli bir gebelik geçirdim yattıkça yemek yedim hiç dikkat etmedim 104 felan çıkmaya başladı doktorum da hiç riske gerek yok dedi
Cigdemkarateke Bizde bugün 14 şubata’a gün aldık 🥹 32+3 haftalık şuan tam 38 de sezaryen ile doğum yapacağım🥲 Hayırlı doğumlar diliyorum❤️
ravzae Cigdemkarateke bende 14 şubatta doğum yapmayı çok istiyorum, bugün tam 30 haftalık ama iki hafta önden gidiyor bebeğim şekerde var zaten Progestan kullanıyorum bilmiyorum nasıl olur
Mevlude_Sahin Cigdemkarateke Bende 34+4 haftalığım geçen acile gittiğimde doktorum nöbetçiydi ne zaman tahmini doğum dedim bir şey diyemem demişti. Sizin bebişiniz kaç kilo acaba kiloya göre mi öyle dedi çünkü bende şeker de var
Merivvee Mercimeek ay benimde öyle şu sıralar 🥺 insüline rağmen 110 larda seyrediyor ne olacağız bizde hiç bilmiyorum 🥺
ravzae Mercimeek benimde açlıklarım sıkıntılı ilk başta güzeldi şimdi 95-105 arası çıkıyor hep siz kaçıncı haftada yapacaksınız doğumu?
1992-nalan Mercimeek tokluğunuz ne kadar çıkıyor acaba benimde tokluk bir haftadır yüksek çıkıyor grip oldum ve yemek yemediğim halde insülin kullandığım halde 158 183 falan çıkıyor bir haftadır çok korkuyorum
Melikefth ravzae merhaba kaç haftalıksiniz benimde böyle çıkıyor doktor diyetisyen dahaliyeci sıkıntı yok dedi 33+4 deyim
Sirinnn Mercimeek Ayyy bende 32. Haftadayım şuan normal doğum için herşey olması gerektiği gibi fakat çok korkuyorummmmm😭😭
Mercimeek Sirinnn normal doğum çok istiyordum ben lakin benim kendi hastalığımdan dolayı bu mümkün olmadı bir kaç doktor beraber baktı izin vermediler